Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #145: De week is zo weer voorbij

22/11/2021

De Fit met IK week is zo weer voorbij, we beginnen met de maandag en daarna is het alweer zondag. Een beetje een rommelige week in een rare tijd. Daarom ook (helaas) weer weinig tijd om te trainen. Veel aan het regelen, veel om over na te denken. Maar toch nog iets kunnen doen aan deze Fit met IK.

MAANDAG: Kracht
Ik moest wel even van mezelf en ik had er ook echt wel zin in. Nadat ik vorige week niet helemaal oké was, toch weer een beetje aan de bak. Dat viel mij gelukkig niet tegen! Gelijk weer een fijn gevoel dat ik toch niet wat kracht verloren ben. Ik ben met sommige oefeningen juist weer wat in gewicht omhoog gegaan, dus klagen doen we zeker niet. Alleen één oefening even overgeslagen omdat ik die (stiekem) toch niet zo leuk vind. Misschien binnenkort ook even vragen of iemand een nieuw schema voor mij kan maken. Zo blijf je toch elke keer gemotiveerd en ik wil echt wel vaker gaan trainen. Al moet ik soms alleen echt even kijken waar ik de tijd vandaan ga halen…

ZONDAG: Wandelen
En toen was het alweer zondag. Op de planning stond om samen met Niels in de ochtend te gaan trainen, maar we wilden ook nog even naar Hoofddorp. Daarna waren we moe en besloten we op de bank neer te ploffen. Omdat ik vandaag weer ga trainen, besloten we daarom om na het eten even lekker naar buiten te gaan. Een frisse neus en 45 minuten later stonden we weer binnen. Even heerlijk zo, nog steeds hebben we genoeg om over te praten en daarna lekker met een kopje thee weer terug op de bank. Ik heb ook altijd alleen de zondag om bij te komen dus dan moeten we dat ook echt maar even doen! Zo is de week alweer voorbij.

zondag

Niet echt de beste Fit met IK week die ik ooit heb gehad. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik deze Fit met IK veel aan mijn hoofd had en er veel dingen geregeld moesten worden. Dan schiet het er gewoon echt even bij in. Ik weet ook niet hoe ik het voor elkaar heb gekregen om soms drie keer in de week in de sportschool te staan. Nu ben ik al blij als ik thuis een training voor elkaar krijg! Misschien is dat ook gewoon omdat ik meer werk, een eigen huis heb en er altijd wel moet gebeuren. Qua voeding moet er wel weer iets veranderen want dat was aan het einde van deze week echt dramatisch. Maar ik moet dit zelf gewoon kunnen! Let’s Go!

-IK-