Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #144: Zoveel Fit is hier niet te vinden…

15/11/2021

Tja, het was weer zo’n Fit met IK week waar het niet echt mee zat. Elke keer als ik blij ben dat ik vooruit ga, lijkt het wel alsof ik daar voor moet boeten. Zo ook in deze Fit met IK! Niet echt fijn, maar gelukkig eindigde deze wel goed. Niet echt goed voor de fitheid gehalte van deze blog, maar wel voor de gezelligheid! Zoveel Fit is hier dus niet te vinden…

MAANDAG: BodyPump
Dat is niks nieuws op de maandag, wel dat ik deze keer niet één, maar twee keer aan de beurt was. Naar mijn idee ging dat best prima, in de ochtend was het niet zo heel druk dus kon ik iets rustiger aan doen. Omdat ik vorige week soms wat gewicht erbij had gepakt, deed ik deze week toch iets rustiger aan. Vooral omdat ik dinsdag ochtend ook weer BodyPump moest geven! Een soort marathon dus… Ik dacht dat dat geen kwaad kon, maar mijn lichaam dacht daar even anders over.

Dinsdag avond voelde ik het al een beetje opkomen. Niet helemaal fit, grieperig, verkouden, keelpijn. Dat zijn nu niet echt klachten die je in deze tijd wil hebben. Omdat ik mij zo beroerd voelde heb ik woensdag niet al mijn lessen kunnen geven en donderdag niet al mijn werk uren kunnen maken. Een paar staafjes in mijn neus gehad, maar ik had echt even een klein groepje te pakken.

Gelukkig voelde ik mij vrijdag weer wat beter en was dat grieperige gevoel weg. Ik had dan ook elk uurtje dat ik kon slapen, gepakt om dat te doen. Het was niet zo dat ik misselijk was, dus eten kon ik gewoon. Het meeste zin in chocolade en op zulke momenten eet ik dat dan ook gewoon.

Ik zat al een beetje in de stress, want er stond al heel lang een weekendje weg met mijn vriendinnen op de planning! Dit kon gelukkig door gaan en daar voelde ik mij precies op tijd goed genoeg voor. Bijna alleen maar hele slechte dingen op, dus ik kan niet wachten om deze week weer volledig aan de bak te gaan! Moet ik natuurlijk wel oppassen dat ik niet gelijk weer ga overdrijven… Dus ik hoop in de volgende Fit met IK iets meer fit maar wel met wat meer rust voor IK!

-IK-