favoriete sportmerken
Samenwerkingen Sport Tips & Workouts

Mijn favoriete sportmerken van dit moment (inclusief kortingscodes)

10/11/2021

Mijn kast puilt bijna uit van de sportsetjes. Verschillende merken, verschillende stoffen, maar wel dezelfde maten! Wel heb ik een paar lievelingssetjes van mijn favoriete sportmerken. Die merken ga ik vandaag eens even uitlichten! En bij de meeste heb ik ook nog een leuke kortingscode voor jullie… Mooi meegenomen toch? Dan nu mijn favoriete sportmerken.

BEAYBL.
Hier heb ik nog maar één setje van, maar als het aan mij ligt gaan er nog veel meer komen! Ik ben in ieder geval helemaal weg van deze kleur en ook van BEAYBL zelf. De stof is super zacht en de kwaliteit is vergelijkbaar met Gymshark (maar dan veel goedkoper). De legging die ik heb is in ieder geval helemaal squat proof en zit lekker hoog. Dat vind ik persoonlijk ook echt heel fijn. Ik ben dan ook heel benieuwd naar nog meer kleding, maar ik heb afgesproken met mezelf dat ik echt wel heel veel heb… Dus zelf bestellen doen we even niet! Bij BEAYBL heb ik geen kortingscode (al is er op dit moment wel vette korting alvast voor Black Friday), maar wel een support link. Dus klik hier als je iets wilt bestellen en gebruik de code: ISABELLAK om mij te supporten! Echt doen, want dit is echt top kwaliteit. Daarom ook één van mijn favoriete sportmerken.

beaybl

FITT WEAR.
Het is nog niet heel lang dat ik met FITT Wear samenwerk, maar het was wel heel moeilijk uitzoeken! Hier vind je namelijk niet alleen squat proof leggings, maar ook hele toffe shirts waar ik echt gek op ben. Daar heb ik er dus al twee van en er gaan er hopelijk nog veel meer komen. De leggings schijnen dus echt niet door en het ook net even iets anders dan dat je gewend ben. Daar ben ik tenslotte ook een hele erge voorstander van! Check vooral even het shirt van de omslag van deze blog. FITT Wear is dus ook echt een aanrader en hier krijg je wel korting! Met de code: ISABFITT15 krijg je namelijk 15% korting op je bestelling.

FITT Wear

ICANIWILL.
Hier heb ik veel setjes van! Ik heb zelfs een blog geschreven over ICANIWILL, maar er is al een hele verzamelijk sportkleding bijgekomen. Elke keer ben ik weer verrast en verliefd. De kwaliteit is enorm goed en de sport bh’s geven een goede support. ICANIWILL is wel iets prijziger, maar met de code: ISABELLAK20, krijg je hier 20% korting. Het enige jammere vind ik, is dat je niet echt veel keuze hebt aan sport tops. Maar de stoffen zijn heel fijn, en de ontwerpen heel tof. Ik ben dan ook echt fan van ICANIWILL en dankbaar voor elk bedrag dat ik hier mag besteden.

ICANIWILL

MYPROTEIN.
Helemaal verliefd op de Womens Curve leggings. Deze heb ik serieus al in 6 verschillende kleuren (en dan heb ik ze nog lang niet allemaal). Ik sta elke keer weer te kijken van de kwaliteit want deze is echt top! De prijs is dan ook ontzettend laag voor wat je krijgt, al zeg ik het zelf. Dit is ook wel het goedkoopste merk wat erbij zit… Want met de code: ISABELLA krijg je standaard 36% korting bij MyProtein. Ik weet dat er ook leggings schijn die doorschijnen, meer deze echt niet! Daarnaast zijn de tops die erbij horen ook super fijn… Maar ik heb ook andere verschillende sport tops waarvan er elke week een paar in de was zitten! Dit is ook echt een aanrader dus. Onmisbaar tussen al mijn favoriete sportmerken.

MyProtein

Ontzettend dankbaar voor deze samenwerkingen en voor alle sportsetjes die ik al heb gekregen. Er zijn zoveel mooie sportsetjes dat ik snap dat je het af en toe niet meer weet! Wees niet bang om mij van alles te vragen, want dat vind ik alleen maar leuk. Stel je gaat iets bestellen, wel het liefst via de links die ik in deze blog (of op mijn website heb geplaatst), want dan verdien ik er ook nog wat aan! Hoe dit allemaal zo heeft kunnen lopen… Dat vertel ik een andere keer!

Voor nu zijn dit mijn favoriete sportmerken. Heb je iets besteld? Laat het mij weten, dan kan ik je bedanken!

-IK-