zondag
Fit met IK Sport

Fit met IK #143: De trainingen stijgen omhoog

08/11/2021

De trainingen gaan lekker, langzaam vind ik weer mijn eigen Fit met IK ritme en dat doet mij goed. Ik merk gelijk dat ik sterker wordt en daardoor stijgen de trainingen ook omhoog. Gewoon lekker thuis, want dat scheelt een hoop!

MAANDAG: Kracht
Lekker op mijn gemak. Want ik was maandag ochtend vrij! Of ik geen trainen was niet eens de vraag. Vorige week eindelijk weer aan begonnen en dit gingen we eens even voortzetten. Heel veel zin in en ik merk ook echt dat het mijn lichaam goed doet. Ook heel verleidelijk zo’n spiegel in onze sportkamer want je bent toch wel vaak aan het kijken of je spierballen al aan het groeien zijn. Nog steeds heel erg blij met onze homegym want het scheelt gewoon echt veel tijd. Ik heb alle oefeningen van mijn schema netjes afgewerkt en dat voelde heel goed. Steeds sterker begin ik te worden en dat merk ik ook tijdens de BodyPump die ik geef. Alleen maar pluspunten.

maandag

WOENSDAG: Kracht
Op woensdag ochtend ben ik sowieso altijd vrij. Normaal deed ik heel rustig aan, lag ik vooral op de bank en verzon ik wat dansjes voor mijn lessen… Maar nu wil ik het er wel inhouden dat ik elke woensdag begin met een workout. Deze ging ook echt lekker! Veel dingen wat zwaarder gepakt dan maandag en dat kan ik dan ook makkelijk. Al wil ik het wel rustig opbouwen en niet gelijk te hard van stapel lopen. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik niet mijn hele schema heb gedaan, want in squatten had ik niet zo heel veel zin. Daarnaast had ik mezelf een tijd gegeven waar ik moest stoppen omdat ik toch ook nog wel andere dingen te doen had. Maar om je dag zo te beginnen… Heerlijk!

woensdag

ZONDAG: (klein beetje) Kracht
De bedoeling was eigenlijk om samen met Niels te sporten. Dat hebben we ook een soort van gedaan. Voornamelijk foto’s gemaakt eigenlijk voor wat samenwerkingen (daarover komende woensdag meer). Tussendoor ook echt wel wat oefeningen van mijn schema gedaan, maar lang niet allemaal. Zo had ik vandaag echt geen zin in die split squat… Maar heb ik het squatten juist wel gedaan! Dat dan weer wel. Toch iets gedaan en dat is nog steeds beter dan niets.

zondag

Deze hele Fit met IK week heb ik ontzettend veel honger, ik weet niet hoe het komt. Misschien omdat het een stuk kouder is? Qua voeding ging het dus iets minder… Maar ik wil niet zeggen slecht. Normaal zou ik naar meer eten graaien, maar ik heb het steeds beter onder controle. Je lichaam gaat er ook beter door uitzien als je niet teveel en te slecht eet en dat is zeker mooi meegenomen! Ik moet nog even kijken hoe de volgende Fit met IK gaat lopen, maar ik hoop weer zo lekker te kunnen trainen.

-IK-