Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #142: Eindelijk weer terug naar normaal

01/11/2021

Afgelopen week was zo fijn! Ik heb ontzettend genoten van al mijn lessen en ik was nog steeds aan het nagenieten van HYROX. Daar moest ik natuurlijk aan het begin van de week flink van bijkomen, maar woensdag was ik er weer! Maandag avond wel even mijn BodyPump laten overnemen omdat ik toch best veel spierpijn had en mijn lichaam echt even moest herstellen van de vorige Fit met IK. Daarom had ik wel tijd voor…

MAANDAG: BodyBalance
Ik wilde gewoon even iets doen en ik wist gelijk wat. Sporten zat er niet in, dat leek mij ook helemaal geen goed idee. Maar ik had zo’n zin in een beetje rekken en strekken… Dus startte ik een lesje BodyBalance op mijn laptop. Ik blijf het ook elke keer zeggen, als ik dit doe dan snap ik niet dat ik het niet vaker blijf doen. Hier moet ik eigenlijk gewoon tijd voor maken. Het voelt zo goed en het voelde ook echt alsof ik het die avond nodig had. Niet de hele les, maar een deel was al genoeg. Want ik moest ook echt even in de rust na HYROX, dat voelde ik zelf ook wel. Maar dit was in ieder geval top. Toch een klein begin aan de Fit met IK.

maandag

WOENSDAG: Krachttraining
Hier keek ik al zo’n tijd naar uit. Gewoon zelf weer mijn eigen krachttraining oppakken. De laatste tijd zijn al mijn trainingen voor HYROX geweest en dat was te gek… Maar niet de beste trainingen voor mijn lichaam. Ik kreeg hier en daar wat oude klachten, die deze week gelukkig helemaal weer verdwenen zijn. Misschien wel hierom. De training ging lekker en was lekker thuis. Het liefst had ik alles tegelijk gedaan en door het hele huis gehuppeld, maar ik heb mij toch nog in weten te houden. Dat leek mij wel verstandig omdat ik net van de spierpijn af was. Heerlijk vond ik het. Al had ik de rest van de dag nog moeite om alles voor elkaar te krijgen… Deze training was het zeker waard!

woensdag

Het was namelijk weer de eerste week na de vakantie en dat betekent dat ik allemaal nieuwe danslessen heb gemaakt. Om deze in mijn hoofd te krijgen, ben ik altijd wel even bezig. Daar ging dus ook veel tijd in zitten. Dat niet alleen! Afgelopen woensdag gaf ik ook mijn eerste Live Les bij Dear Good Morning. Dit was ontzettend gaaf (en vroeg 06.30 uur) maar ook dat vergde een hoop energie. De laatste tijd heb ik ook vaak niet drie maar vier keer in de week BodyPump gegeven en deze week was het de laatste keer op donderdag. Voor mij heel fijn, want zo heb ik meer tijd en energie om zelf te trainen!

Ik wil dan ook weer proberen om op maandag, woensdag en donderdag te gaan trainen. Wie weet kan er ook nog wel eens een zondag bij! Daarnaast voel ik mij ontzettend goed, voeding is weer onder controle (en geniet ik in het weekend af en toe wat extra). Laten we het vooral zo houden! Tot de volgende Fit met IK. Eindelijk weer terug naar normaal!

-IK-