Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #141: Van volledige rust naar volledig leeg

25/10/2021

Zoals jullie nu hopelijk allemaal wel weten (anders schaam je!), ben ik de laatste tijd heel druk geweest voor HYROX. Gisteren was eindelijk het moment daar en daar ga ik natuurlijk nog helemaal niks over vertellen. Woensdag komt daar een aparte blog over. Hier moeten we namelijk even goed de tijd voor nemen, want het is best een hele prestatie en ontzettend vet! Verder de rest van de week in de rust, dat kwam goed uit want ik had herfst vakantie. Dus geen danslessen, wat voor nog meer rust zorgde. Een beetje gek en zeker niet Fit met IK waardig, maar rust is ook een onderdeel van fit zijn.

WOENSDAG: Online workout
Omdat ik deze week voor het eerst een online dansles ga geven voor een community, wilde ik wel even kijken hoe anderen dit eventueel doen. Daarom volgde ik zelfs even een (best pittig) lesje. De lessen hier beginnen vaak om 06.30 uur, lekker vroeg dus! Maar goed, ik stond er, ik heb meegedaan en ik had het niet verwacht, maar ik begon zelfs te zweten! Zeker een goed begin van de dag en ik snap dan ook goed waarom mensen dit doen. Deze woensdag ben ik zelf aan de beurt en ik ben ontzettend benieuwd!

woensdag

ZONDAG: HYROX
Laat ik alleen even melden dat ik het gehaald heb, met een best wel mooie tijd! Ontzettend trots en heel vet om mee te mogen maken. Sommige dingen vielen mij zwaar tegen, andere juist weer heel erg mee. Daarna kon ik in ieder geval niks meer. Daarom dat deze Fit met IK een beetje vertraging heeft opgelopen. Meestal schrijf ik het zondag avond, maar toen kon ik alleen nog maar liggen!

Ik hoop dat ik deze week weer langzaam mijn eigen training op kan pakken. Als mijn lichaam het in ieder geval toelaat (die laat op het moment nog even niks toe). Ook het eten gaan we weer goed oppakken, want er staan ook weer mooie andere dingen op de planning! Tot de volgende Fit met IK.

-IK-