Proeflokaal Bregje
Food IK eet bij

IK eet bij Proeflokaal Bregje in Woerden

20/10/2021

Het is alweer even geleden dat IK at bij Proeflokaal Bregje in Woerden, maar ik zou jullie hier natuurlijk meer over vertellen! Gelukkig blijft alles wat met eten te maken heeft mij heel goed bij en zal ik jullie niet langer in spanning houden. Ik vertel jullie over alles wat ik heb gegeten bij Proeflokaal Bregje in Woerden.

Trouwens niet de eerste keer dat ik hier heb gegeten. Nog nooit ben ik hier samen met Niels geweest, maar wel met vriendinnen! Deze keer was ook dat weer het geval. Het eten is lekker, het concept werkt goed en je hoeft niet heel lang te wachten op je eten. Je kiest gelijk de drie gangen die je wilt eten en betaald daar een bepaalde prijs voor. Goedkoper dan alle restaurants waar ik tot nu toe ben geweest, dus dat is sowieso een pluspunt voor je portemonnee! Maar laten we nu over gaan naar het belangrijkste gedeelte, het eten.

STARTER.
Vooraf nam ik een salade met geitenkaas en spek. Ik ben helemaal weg van geitenkaas en eet het eigenlijk te weinig. Deze smaakte dan ook perfect en de combinatie met alles was echt heerlijk. De dressing is dan ook mijn lievelings, namelijk balsamico. Wat ik alleen iets minder vond, was dat er wel heel veel dressing op de sla zat. Dat vond ik niet nodig en daardoor werd het gerecht iets minder. Maar iedereen kan natuurlijk een beetje uitschieten, dat overkomt de besten! Verder een lekker gericht om te beginnen bij Proeflokaal Bregje.

Bregje

MAIN.
Een grote twijfel. De burger is hier namelijk ontzettend lekker (ik spreek uit ervaring) maar ik wilde ook wel eens iets anders kiezen. Daarom koos ik voor de vegan shoarma. Eens wat anders en dit had ik dan ook nog nooit gegeten. Ik was dan ook erg verrast, want het smaakte erg goed. Zoals altijd krijg je bij Proeflokaal Bregje een portie patat bij je eten, dat kan nooit kwaad natuurlijk! Of het kan tippen aan de burger? Dat niet! Dus ik weet wat ik de volgende keer weer ga nemen…

main

DESSERT.
Als er Grand Dessert op de menu kaart staat, is mijn keuze snel gemaakt. Het is vaak dit of cheesecake, dat hebben jullie wel vaker voorbij zien komen namelijk. Ik vind het altijd heerlijk om van alles te proeven… Al viel dit Grand Dessert toch een beetje tegen. Vooral het gerecht in het hoge bakje. Geen idee wat het was, maar mij hoef je er niet wakker voor te maken. Cheesecake, ijs en een wafel (ligt achter het bakje smurrie) is natuurlijk wel altijd goed! Niet het lekkerste nagerecht wat ik heb gehad, maar zeker niet verkeerd. Wie weet is het de volgende keer weer beter!

dessert

Dit was dus niet de aller lekkerste keer bij Proeflokaal Bregje, ik heb hier wel eens lekkerder gegeten… Maar dat kan natuurlijk een keertje gebeuren. Daarnaast ben ik altijd eerlijk en je kan ook niet altijd heel veel geluk hebben! Je zit er in ieder geval gezellig en je hebt geen honger meer als je klaar bent.

-IK-