Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #139: Met of zonder ontbijt?

11/10/2021

Wat een week was dit, niet echt een Fit met IK… Maar veel werken en weinig rust. Omdat de wedstrijd toch steeds dichterbij komt, heb ik mijzelf toch gedwongen om wat te doen. Ik heb die nieuwe hardloopschoenen ook niet voor niks! Als ik eerlijk ben snak ik wel weer naar een goede krachttraining. Wie weet komt dat weer in de volgende Fit met IK!

DONDERDAG: Hardlopen
Zonder ontbijt mijn schoenen aan en gaan! Ik had niet zo heel veel honger (nog) en je kan tijdens het hardlopen wel eens last hebben van je ontbijt. Heb ik van horen zeggen dan, want ik heb eigenlijk nooit last van eten. Lichtelijk vermoeid maar ik moest wel. HYROX is namelijk al over twee weken! In totaal rende ik 5 keer 1 kilometer. Mijn intentie was misschien wel langer, maar mijn benen en de rest waren het er niet mee eens. En het ging ook nog regenen! Daarom lekker richting huis. Toch weer wat kilometers te pakken! Check ook even hoe mooi het buiten kan zijn.

donderdag

ZONDAG: Hardlopen
Ik twijfelde even of ik wel wilde gaan. Vandaag dus eerst maar een ontbijt gegeten en na lang twijfelen toch maar gegaan. Omdat ik deze week best veel gewerkt heb, nog steeds benen die moe waren… Maar toch! Ik had verwacht dat het warmer zou zijn, in het begin had ik het wel koud. Dat was natuurlijk snel voorbij. Wel een beetje last van mijn ontbijt (niet extreem) en ik deed deze training ook meer voor de vorm, niet om ik er super veel zin in had. Maar toch ook hier weer wat kilometers gepakt, 4,5 op precies te zijn! Ik merk wel dat ik steeds minder op mijn horloge ga kijken of ik al bij de 1 km ben, dus dat is een positief iets! Ik denk ook misschien wel dat ik sneller kan rennen, maar dat vind ik lastig om in te schatten. Op de loopband zet je de band gewoon harder, buiten is dat toch anders!

zondag

Het hardlopen doe ik dus liever zonder ontbijt! Dit komt ook omdat ik natuurlijk niet zo veel en hard ren, dan kan dat makkelijk. Maar voor een goede krachttraining zal ik zeker een lekker ontbijtje nemen. Nadat ik thuis kwam ging er gelijk wel een bakje kwark in!

Mijn voeding is goed in balans. Ik ben weer goed aan het opletten, maar ook tussendoor lekker aan het genieten! Ik zit goed in mijn vel en nog steeds heel veel zin om te trainen. Nu nog de tijd vinden! Tot de volgende Fit met IK.

-IK-