restaurant toetje
Food IK eet bij

IK eet bij restaurant Toetje in Haarzuilens

06/10/2021

Eerst dacht ik dat mijn beste vriendin zich versprak toen ze het had over restaurant Toetje, we zijn namelijk allemaal wel bekent met iets wat daar op rijmt! Maar toen ze het had over een onbeperkt toetjes buffet, was ik gelijk helemaal verkocht. Hier moest ik heen, één groot feest. Samen met drie vriendinnen eet IK bij restaurant Toetje in Haarzuilens.

menu

Het concept hier bij restaurant Toetje is simpel, maar heel fijn. Je kan kiezen voor onbeperkt eten (dat was natuurlijk onze optie) of je betaald per gerechtje. Dan ga je niet als een gek allerlei gerechten bestellen, maar gewoon één per keer. Zo eet je in ieder geval je hele bordje leeg en kom je niet voor verrassingen te staan, zoals je wel eens bij Kokusai hebt. Daarnaast hadden wij geluk, want bij elke cocktail kreeg je er eentje gratis! Dat hoef je ons geen twee keer te zeggen natuurlijk…

eten

Hier dus ook geen voor, hoofd en na. Maar ik kan jullie zeker vertellen wat ik allemaal heb gegeten bij restaurant Toetje! Omdat je elke keer één gerecht kan kiezen, deelden wij deze ook nog vaak om echt van alles te proberen. Zo at ik verschillende soorten sushi’s (echt allerlei soorten), meloen met ham, carpaccio, loempia’s, risotto (vond ik iets minder), biefstuk, kip en ik ben een hele hoop vergeten. Bij elke ronde kan je er ook nog voor kiezen om er patatjes bij te kiezen. Dat hoef je ons natuurlijk ook niet twee keer te zeggen! Als je dan een beetje vol begint te raken… Moet je echt stoppen. Want dan: TOETJES!!

toetjes

Je bent natuurlijk niet voor niets bij restaurant Toetje. Bij binnenkomst zie je al de grote chocolade fonteinen, de vitrine vol met lekker, een hele schepkraam met ijs en zat koekjes en fruit om in de chocolade fontein te dopen. Ik krijg er alweer trek in terwijl ik dit schrijf. Mijn geluk kon niet op. Hier waren mijn ogen sowieso groter dan mijn maag. Aardbeien in de witte chocolade fontein, dat was wel echt hemels. Maar ook de wafel en de spekjes gingen er goed in (niet makkelijk, want ik zat echt vol). De donut vond ik vrij droog en de wafel was ook erg lekker. Maar ook niet alles kan perfect zijn met zo’n groot buffet. Ik zou wel de hele avond die aardbeien met chocolade kunnen eten bij restaurant Toetje!

Mijn buik trouwens niet. Mijn broek ging los en mijn buik puilde uit. Ik kon niet meer. Ontzettend genoten, maar zo’n buikpijn erna! Gewoon echt teveel gegeten bij restaurant Toetje… Het was ontzettend gezellig en de keuze was reuze. Zeker voor herhaling vatbaar!

-IK-