Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #138: Één workout was eigenlijk ook gelijk genoeg

04/10/2021

Nou lieve mensen, daar zijn we dan. Weer met minder workouts dan dat ik zou willen. Maar deze week ook weer meer gewerkt dan normaal en toch nog de nieuwe releases aan het leren. Daardoor ook gewoon geen tijd en geen puf meer voor een echt volle Fit met IK. Helaas, ik kan er niet meer van maken. Zo komt er ook nog een drukke week aan, al ga ik echt mijn best doen om meer te trainen.

Daarnaast had ik woensdag avond ook iets gegeten waardoor ik ’s nachts alles eruit gegooid had. Niet echt heel fijn, vooral niet als je ook op donderdag een workout gepland had. Dit feestje ging dan ook niet door. Verder de donderdag gebruikt om weer volledig te herstellen en dat is dan ook gelukt, maar geen begin voor de Fit met IK. Zondag dan wel wezen sporten en dit was eigenlijk ook wel al genoeg! Ik denk dat ik misschien nog nooit zo lang heb gesport…

ZONDAG: Van Alles En Nog Wat
Nog steeds aan het trainen voor HYROX en dat komt steeds dichterbij. Samen met iemand van de sportschool besloten we om hier eens even goed voor te gaan trainen. Zo deden we bijna de hele workout die we daar moeten gaan doen! Nu weet ik dan ook zeker dat ik hier klaar voor ben. Echt een hele hoop gedaan! We begonnen met 1 kilometer rennen op de loopband, 40 burpee broad jumps, 1 km rennen, 75 wall balls, 1 km rennen, 100 walking lunges, 1 km rennen, 200 m farmer walk, 1 km rennen, 1000 m roeien en weer 1 km rennen. Daarna naar een andere plek om de Sled Push & Pull te oefenen. En toen was het wel genoeg! Ruim 1,5 uur bezig geweest en in het begin had ik het echt wel zwaar, maar op een gegeven moment vond ik het echt wel lekker gaan.

Waar ik vooral tegenop zie, zijn de burpees. Ik moet ook eerlijk zeggen dat 1 kilometer rennen na 100 walking lunges… Dat is ook niet echt een pretje! Maar die lunges doe ik al zo vaak in een week, dat dat ook echt wel goed moet komen. Vooral heel veel zin in het evenement! Een hoogtepunt voor de Fit met IK, dat zeker.

zondag

Mijn voeding is deze week echt wel weer in orde, ik let er goed op en kan mij zo hier en daar goed inhouden. Maar ook een plakje cake moet kunnen vind ik! Zo probeer ik een goede balans te houden zonder daarin door te slaan. Laten we vooral zo door blijven gaan, want verder voel ik mij heel goed!

-IK-