IK blijf IK
IK

IK blijf IK, maar dan in een nieuw jasje!

23/09/2021

Misschien heb je deze week al wat kleine veranderingen gezien, maar nu is het (bijna) helemaal af! Ik had het al een tijdje in mijn hoofd… En zoals jullie weten, als ik iets in mijn hoofd heb, dan moet het ook gebeuren! De vakantie was daar een mooie gelegenheid voor. Ik had de tijd om na te denken wat ik precies wilde, Niels kon dat ik werkelijkheid brengen en mijn nicht heeft een fantastisch nieuw logo gemaakt. IK blij, jij ook?! IK blijf IK, maar dan in een nieuw jasje.

De laatste tijd gaat het ook echt verschrikkelijk goed. Ik ben ontzettend blij, maar ook heel erg dankbaar. Mijn blogs worden steeds meer gelezen, ik word steeds meer op Google gevonden en ik heb steeds meer ideeën. Tijd voor een upgrade! Het is ook een hele tijd geleden dat ik echt niet meer wist wat ik moest schrijven. Tuurlijk zijn er van die momenten, maar ik hoop ze niet meer te krijgen.

Mijn blog bestond altijd uit: Dans, Sport & Yoga. Zoals jullie weten ben ik al even met Yoga gestopt. Hier schrijf ik dan ook (bijna) niet meer over. Wie weet komt dat ooit nog terug, maar voor nu zijn er zat andere plannen. Daarom is het Yoga kopje veranderd in: Food. Want eten, dat moet iedereen! Ik ben er zelf ook gek op. Wij eten thuis altijd heerlijk, maar ik vind het ook geweldig om dingen uit te testen of ergens te eten.

Al even wat weken geleden ben ik begonnen met de serie Kokkiekookt. Elke vrijdag deel ik een recept met gerechten die wij thuis maken. Dit vond ik zelf zo fijn, dat ik al tot oktober recepten heb staan! Nu maar hopen dat jullie dit ook lekker en leuk gaan vinden. Daarnaast blijf ik natuurlijk allerlei eiwitrepen testen en zal ik jullie meer op de hoogte gaan houden van alle ‘nieuwe’ smaken van verschillende merken. En dan nog een nieuwe serie. IK eet bij… Waar ik verschillende restaurantjes langs wil ga om hun lekkere menu kaart te proeven. Ook hier staan al meerdere blogs van online en staan er nog meer op de planning!

Ik vind het namelijk super leuk om blogs te schrijven over iets of iemand heb ik gemerkt. Om iets te doen voor iemand, waar anderen ook blij van worden. Ik ben namelijk ontzettend trots op alle samenwerkingen die ik al op mijn naam heb staan. Af en toe lijkt het net of ik droom! Zoveel lekkere dingen en mooie producten die ik binnenkrijg… Dat ik jullie hier ook zeker meer mee in ga nemen! Misschien af en toe een unboxing of een uitlichting over een bedrijf.

Jullie zien het! Genoeg plannen voor de toekomst dus, nog lang niet uitgeschreven. We beginnen pas net lekker warm te draaien! Met al meer dan 400 blogs die online staan, gaan we gewoon lekker verder! IK blijf IK. Alleen in een nieuw jasje.

-IK-