Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #136: Toch weer wat vergeten…

20/09/2021

Deze Fit met IK stond weer helemaal in het teken van de nieuwe releases. Veel doornemen, veel doen en de wekker extra vroeg. Meestal leer ik eerst de BodyPump en leerde ik daarna de BodyJam… Deze keer deed ik het gewoon allebei, waarom ook niet. Gekkenwerk, maar ja het zat nou eenmaal zo in mijn hoofd. Weinig zelf getraind, maar wel genoeg bewogen. En bij die ene workout was ik toch weer wat vergeten…

WOENSDAG: Hardlopen
Weer even trainen voor HYROX natuurlijk! Daar moeten we wel even gaan knallen en dat hardlopen moet ik nog even onder de knie krijgen. De vorige keer was ik de weg kwijt en kreeg ik blaren, deze week had ik mijn oortjes klaargelegd, maar was ik ze vergeten. Hier kwam ik trouwens halverwege pas achter, dus zo erg was het ook weer niet. Maar mijn benen waren wel echt heel zwaar. Ik ren nu steeds 1 km en dan zet ik mijn Apple Watch aan en na die kilometer weer uit. Tussendoor nog even het verkeerde ding aangeklikt dus toen was ik ook even lichtelijk geïrriteerd. Ook omdat ik mij kapot schrok omdat er weer een vrachtwagen toeterde. Maar goed, toch 5 (en half) keer een km gerend. Toch best trots!

woensdag

Daarnaast dus veel BodyJam dansjes gedaan in de woonkamer en gestudeerd op de nieuwe BodyPump. De laatste les die ik gaf, had ik hem helemaal! Deze week Nog de helft van de BodyJam en dan zijn we weer helemaal bij, voor hoe lang het duurt. Dan kan ik mij ook weer extra op andere dingen focussen. Wie weet ook weer iets meer rust inlassen.

Deze Fit met IK week gaat mijn voeding trouwens weer helemaal top! Dus dat vind ik ook wel heel chill, wel twee keer (oeps) uit eten geweest… En dat zien jullie voorbij komen in de IK eet bij. Nog niet deze week, want er komt nog iets anders leuks aan!

-IK-