fit met ik
Fit met IK Sport

Fit met IK #134: Volle bak eindigde in volle kak

06/09/2021

In deze Fit met IK weer volle bak! Al mijn lessen starten weer en dat betekent flink aanpoten. Veel voorbereiden, veel bewegen en weinig tot geen rust. Volgende week zal ik iets meer rust hebben, maar deze week was wel extreem. Vooral omdat er ook nog leuke dingen tussendoor kwamen die ik niet wilde missen. Doordat alle lessen weer begonnen en ik zelf weinig tijd had om te trainen zal deze Fit met IK ook niet heel lang zijn. Deze week startte ik eigenlijk al met een achterstand…

MAANDAG: XCORE
Even een ochtend alles rustig voorbereiden en vooral nog een beetje rustig aan doen. Dat was het plan. Totdat ik wakker werd met een berichtje of ik wilde invallen. Vorige week heeft iemand mij gered, dus nu doen we dat natuurlijk andersom. Binnen no time trek ik mijn sportkleding aan, neem ik de les snel door en ga ik richting de sportschool. De les ging prima, maar ik merkte al snel dat mijn lichaam echt nog wel heel moe was. Geen tijd om uit te rusten want daarna gelijk weer door naar mijn ouders om te werken. Dat ging best goed! Maar deze maandag voelde al snel aan als een vrijdag… En dan moet ik nog de hele week, dacht ik bij mijzelf.

DONDERDAG: Aerobics
Voor MyProtein was ik gevraagd voor een videoshoot! Dat zijn de leuke dingen en hier zeggen wij echt geen nee tegen. Een ontzettend toffe ervaring waar we twee keer een aerobic workout hebben gedaan van een half uur. Dit was behoorlijk pittig (zonder airco) en met een warme zweetband om je hoofd heen. Maar o wat was het leuk en ben ik benieuwd naar het eind resultaat! Hierna nog meer kapot dan ik al was, maar het was het zeker waard. Nieuwe mensen ontmoet, passies gedeeld, I love it!

Eigenlijk ook helemaal geen foto’s gemaakt van de sportmomenten die ik heb gehad. Voor MyProtein hebben we ook een shoot gedaan, maar die foto’s heb ik nog niet! 15 danslessen, een uurtje XCORE, een uurtje BodyJam en 3 keer BodyPump… Ik vond het wel even goed zo. Vrijdag avond was mijn lichaam ook helemaal klaar. Het weekend dan ook zoveel mogelijk gebruikt om bij te komen. Geprobeerd in ieder geval. Ook lekker veel gegeten, want vandaag is Niels jarig en dat moest natuurlijk een beetje gevierd worden! Hopelijk in de volgende Fit met IK iets meer Fit. Voor nu was dit het. Volle bak, maar aan het einde van de week voelde ik mij kak.

-IK-