Strong Eagle Wear
Samenwerkingen Sport

De nieuwe collecties Breeze & Flash van Strong Eagle Wear

01/09/2021

Het is alweer een tijdje terug dat ik een blog schreef over de eerste collectie van Strong Eagle Wear. Er zijn al heel wat leuke setjes bijgekomen en dat zijn er de laatste maanden zelfs twee! Daarom hoog tijd voor een nieuwe blog, ik ben namelijk super blij met de nieuwe collecties Breeze & Flash van Strong Eagle Wear. Hoe het zit, welke kleur, dat lees je hier!

BREEZE.
Dit is de eerste collectie die uitkwam van Strong Eagle Wear met korte broekjes. Precies op tijd, want daarna werd het super warm en kon ik gelijk deze sets laten zien aan de buitenwereld. Deze set is er in de kleur blauw en grijs. Mijn oog viel gelijk op de grijze (deze zie je op de omslag foto), maar ik moet heel eerlijk zeggen dat ik al gelijk complimenten kreeg over de blauwe set. Ik draag alles in maat S (dat is eigenlijk altijd zo). De sport bh zit heel fijn, niet te strak en niet te laag en er zitten pads in wat voor versteviging zorgt. Ik vind vooral de achterkant van deze sportbh ook weer super mooi en de set is nog sportiever door de strepen die erin zitten.

breeze

Het broekje zit lekker hoog (daar hou ik van) en zit een beetje tussen een short en een biker short in. Wat mij betreft de perfect lengte! Je hoeft namelijk niet bang te zijn dat je bil eronder vandaan komt en dat geeft mij al gelijk een hoop rust. Je hoeft dus niet de hele tijd je broekje omlaag te trekken. Daarnaast heeft het broekje ook een bil scrunchie. Niet te overdreven maar gewoon precies goed. Heel belangrijk, de broekjes schijnen ook niet door! Dus zowel de blauwe als de grijze Breeze set van Strong Eagle Wear zijn helemaal goedgekeurd. Heel blij mee!

FLASH.
De nieuwste collectie en wat is dit er voor eentje! Deze set is verkrijgbaar in de kleur grijs (zoals de Breeze) maar ook in de kleur lila. Een kleur die je de laatste tijd veel voorbij ziet komen en die door velen geliefd is (ook door mij). Dat heeft Larissa van Strong Eagle Wear dus goed voor elkaar! De sport bh is anders dan andere, want deze heeft rechte bandjes naar achter. Ik heb weinig tops die daar mooi over heen kunnen, maar eigenlijk heb je die tops ook helemaal niet nodig! Het materiaal is echt super zacht en zit ontzettend mooi. Ik zie deze combi ook helemaal voor mij met een iets groter T-shirt erover. Love it.

flash lila

Het broekje hiervan is iets langer dan die van de Breeze en wordt dus ook wel een biker short genoemd. Dit broekje komt dus tot net boven je knieĆ«n en zit ook echt heerlijk. Wel moet ik erbij zeggen dat mijn lila broekje een beetje doorschijnt… Maar met beige ondergoed zie je hier niks van! De grijze heeft dit minder. Maar daar zou ik zeker de lila kleur niet voor laten staan, want daar ben ik echt helemaal verliefd op! Ook hier draag ik allebei maat S van. Geen bil scrunch, maar wel een heel mooi patroontje erin. Love it.

flash grijs

Heel blij met deze nieuwe kleding van Strong Eagle Wear. Het zit heerlijk en de kleuren zijn super tof! Echt iets wat ik heel vaak ga dragen, want ik heb helemaal een nieuwe stijl ontdekt. Niet alleen fijn voor de danslessen, maar ook zeker voor de sportlessen! Willen jullie ook zo’n tof setje? Klik dan op deze link. Met de code: isabella10 krijg je standaard 10% korting op je bestelling! Voor welke kleur ga jij?

-IK-