omslag
Fit met IK Sport

Fit met IK #133: Toch nog even blijven liggen

30/08/2021

Deze Fit met IK beginnen we in het midden, het liep allemaal anders dan verwacht en de week begon met een volledige chaos. Uiteindelijk goed herpakt en na een ochtend workout verplaatst te hebben na de avond, gingen we toch van start! Toch nog een Fit met IK!

WOENSDAG: Kracht
Eigenlijk was het plan om dit ’s ochtends te doen, maar Niels en ik hadden slecht geslapen… Dus maar verplaatst naar de avond! Meer rust en meer tijd, eigenlijk nog beter. Ik moet ook eerlijk zeggen  dat de training niet tegen viel (ook al was het weer even geleden). Lekker gelift, het was zeker pittig maar ook heel fijn. Na de eerste paar oefeningen had ik opeens geen zin meer, maar dan is het fijn dat je samen bent en je toch moet. Netjes alles afgemaakt (behalve de squats want ik dit al split squats en mijn billen stonden al in vuur en vlam). Een goede fijne training dus! De week begon een beetje bewogen, maar toch weer alles op kunnen pakken.

woensdag

DONDERDAG: Hardlopen
Na een rustige opstart besloot ik om even wat kilometers te rennen. Binnenkort zal ik uitgebreid vertellen waarvoor (op mijn Instagram vertelde ik al iets meer). In totaal vier keer 1 kilometer gerend met tussenpauzes. Toen ik bijna op het einde was, wilde ik eigenlijk nog wel verder, maar besloot ik dat rustig opbouwen toch wel iets belangrijker is dan gelijk een blessure oplopen. Ben ik toch nog verstandig hè?! Was weer heerlijk buiten, heerlijk om zo even aan niks te denken. Verstand op 0 en gaan!

donderdag

ZONDAG: BodyPump
Voordat ik begon wist ik niet of het een heel slim idee was. Toen ik eenmaal bezig was, wist ik dat het wel het geval was! Ook al was ik lichtelijk vermoeid, ik was toch wel heel benieuwd naar de nieuwe BodyPump. Toen ik de startte, kreeg ik gelijk veel energie en heb ik geen moment gedacht aan stoppen. De nieuwe release wordt namelijk zo leuk! Ook heel zwaar, vooral de biceps, lunges en schouders. Maar dat weten we nu. Hele toffe nieuwe muziek, weer nieuwe bewegingen, deze les blijft mij altijd verrassen. Nu al zin om deze te geven! Nog even geduld…

zondag

In de volgende Fit met IK beginnen al mijn lessen weer plus een extra uurtje BodyPump! Ik ben heel benieuwd hoe dat gaat zijn en of ik nog energie heb voor een workout. Spreek jij in de volgende Fit met IK!

-IK-