Magioni pizza pesto
IK Recepten

Kokkiekookt: Magioni pizza pesto

27/08/2021

Vandaag een extra feestje op je bord! Morgen is mijn zusje jarig en zij (en ik) zijn gek op pizza. Daarom vandaag in Kokkiekookt: Magioni pizza pesto. Magioni heeft echt de lekkerste pizza bodems gemaakt van groente. Stel je kent ze niet, is het echt een aanrader! Laten we maar eens snel beginnen aan deze Magioni pizza pesto!

Wat heb je nodig?
1 PERSOON (676 KCAL)
– Magioni bloemkool bodem
– 1 el pesto
– 100 gr kleine tomaten
– 150 gr spinazie (ik gebruikte wilde spinazie)
– 100 gr champignons (ik gebruikte porto bello’s)
– 1 el olijfolie

magioni pizza

Verantwoord pizza eten noemen we dit! Ik geniet in ieder geval van elke hap. De bodems zijn ook echt top, je kauwt zeker niet op karton en dat is toch altijd wel heel fijn. Hier zijn ook zoveel variaties mee mogelijk, maar deze is mij tot nu toe het beste bevallen! Aan het werk…

Wat moet je doen?
STAP 1: Verwarm de oven voor op 220 graden
STAP 2: Was de spinazie en snijd de champignons
STAP 3: Roerbak de spinazie en de champignons kort met olijfolie (samen of los)
STAP 4: Doe eerst alleen de pizzabodem in de oven voor 2 a 3 minuten
STAP 5: Haal hem eruit en smeer de bodem in met pesto en gooi daarna alle groentes erop (inclusief de tomaten)
STAP 6: Terug de oven in voor 8-10 minuten
STAP 7: Genieten van je Magioni pizza pesto!

Tip van IK 1: Je kan natuurlijk altijd de pesto vervangen door tomatensaus
Tip van IK 2: Je kan sowieso alles vervangen voor wat jij maar lekker vind… Dan schrijf je maar lekker je eigen recept!

Nou zusje, deze is voor jou! Proost op je bijna verjaardag en wie weet eten we wel deze lekkere Magioni pizza pesto!

-IK-