happy snackbox
Dit vind ik Food Samenwerkingen

Dit vind IK van de Happy Snackbox en wat zat erin?!

26/08/2021

We zaten nog niet in de auto en ik had de tas met eten al gevonden. Dit was altijd het geval als wij op vakantie gingen of iets langer moesten rijden ergens naartoe. Ik was gek op snoepjes (en nog steeds). Het liefst at ik alles al op voordat we de straat uit waren. Hier moest ik even aan denken toen ik de Happy Snackbox binnen kreeg… Had ik dat vroeger maar! Niet dat ik er nu ook van heb genoten, er zat namelijk genoeg in! Maar wat? Dat lees je in de nieuwe Dit vind IK van de Happy Snackbox.

doos

Wat zit erin? 
Genoeg! Er zijn verschillende maten boxen die je kunt bestellen (de link vind je onderaan deze blog). Ikzelf kreeg de Very Happy Snackbox met 9 verschillende snacks en dat dan keer twee. Eentje voor Niels en eentje voor mij! We genoten van de zakjes met nootjes, de zakjes met zeezout chips achtige dingen, perzik snoepjes, mega rozijnen, cranberry met witte chocolade stukjes (wauw), zachte appelstengels, peren chips (wist niet eens dat dit bestond) en chocolade/ bananen dingen. Er zat maar één snack bij wat ik niet zo heel lekker vond en dat was iets met mango. Maar voor de rest heb ik genoten van alles! Er zitten dus hartige dingen bij, maar ook zoete dingen en dat is helemaal top. Voor iedereen zit er wat bij. Ik genoot zelf echt van de perzik snoepjes en de zeezout chips.

snacks

Weer even wat anders dan dat je gewend bent zo’n Happy Snackbox. Meestal val je toch een beetje in je standaard dingen, maar er zijn nog zoveel andere opties! Ook voor kinderen lijkt dit mij echt ideaal. Alles is in goede portie formaten verpakt en lekker verantwoord. Vooral dat woordje lekker is natuurlijk ook wel belangrijk! Jullie weten nu wat er allemaal in mijn box zat, maar dit verschilt elke keer… Dus wie weet zit er bij jou wel heel iets anders in! Het is één grote verrassing. Ik keek mijn ogen dan ook echt uit toen de box voor het eerst open ging. Natuurlijk heb ik niet alles in één keer opgegeten, maar op de vakantie hebben wij hier zeker van genoten. Handig om mee te nemen ook.

Dus wat vind IK?!
IK vind het zeker een goede uitvinding! Voor jong en oud. Je hebt ontzettend veel variatie en zo kom je nog eens achter dingen! Nootjes eten hoeft niet saai te zijn, snoep van perzik is lekker en sowieso zijn alle snacks met banaan de beste ever. Heerlijk voor in de vakantie periode, voor mee naar school of voor lekker op de bank.

happy

Wil jij ook zo’n Happy Snackbox? Bestel die van jou via deze link! Met de code: ISABELLAKOK krijg je 10% korting. Laat je weten welke snack uit de Happy Snackbox je het lekkerst vond?

-IK-