Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #132: Wat doet ze nou toch weer?!

23/08/2021

Het was een best wel heftige Fit met IK week. Gelijk twee extra lessen gegeven en dat hakte er best wel in. Daarnaast ben ik gevraagd voor een nieuwe uitdaging, waar ik binnenkort meer over ga vertellen. Eerst wat twijfels, want daardoor moet ik wel anders gaan trainen. Daarom de vraag ook van deze Fit met IK: Wat doet ze nou toch weer?!

MAANDAG: XCORE

Terug van vakantie en gelijk al gevraagd voor een uurtje inval. Daar zeggen we geen nee tegen, want ik had wel weer zin om aan de slag te gaan! XCORE is gelijk dan wel heel pittig, maar ontzettend leuk om te doen. De les zat er nog aardig goed in van de vorige keer en het ging dan ook heel goed. Wel zwaar, dat zeker. Dat merkte ik vooral toen ik dinsdag ochtend weer de BodyPump moest geven en we bij de buikspieren waren beland. Toen voelde ik die core toch best verzuren. Maar zeker weer een goed begin van deze Fit met IK.

WOENSDAG: BodyJam
Nog een uurtje inval! Deze keer een uurtje BodyJam extra (dinsdag ook een uurtje gegeven). Het was niet ontzettend druk en ik had een aantal mensen die nog nooit BodyJam hadden gedaan. Extra goed mijn best doen, om deze mensen ook enthousiast te krijgen! Volgens mij is dat aardig goed gelukt. Iedereen ging met een goed gevoel en een glimlach de les uit. Dat niet alleen, het was ook verschrikkelijk heet, dus na 10 minuten stond het zweet echt al overal. Ik moet ook zeggen dat ik na deze les wel even kapot was ook… Maar we hebben niks laten merken natuurlijk!

VRIJDAG: Hardlopen
Ik ben gevraagd om mee te toen aan een best wel pittige wedstrijd… Als ik besluit om hieraan mee ga doen, moet ik heel wat keren hardlopen. Voordat ik gelijk helemaal hyper word en hieraan mee ga doen, wilde ik eerst even testen of dit wel een goed idee is. Nadat ik wakker ben geworden heb ik mijn sportkleren aangedaan en ben ik naar buiten gegaan. Alleen dat al was echt heerlijk. Ik had heel slecht geslapen, maar de frisse lucht deed mij gelijk alles vergeten. In totaal 3 keer 1 km hardgelopen en dat viel niet tegen. Ik vond het juist super fijn. Nu eerst nog even afwachten hoe de rest uitpakt…

vrijdag

ZONDAG: HIIT training
Voor het eerst na de lockdown naar de sportschool om zelf te trainen. Dat deed ik voorheen altijd thuis, maar nu moest ik dingen doen die ik thuis niet kan. Voordat de sportschool open ging stond ik al binnen en ik kon niet wachten. Heel benieuwd of dit ging bevallen. Een beetje conditie heb ik wel, maar dit is toch wel even andere koek! Ik vond het wel heel lang, al was ik helemaal kapot. Daarnaast sta ik ook altijd open voor een nieuwe uitdaging, dus we gaan het gewoon proberen! Dus we gaan het binnenkort wel zien. Ik weet ook nog niet hoe ik deze training het beste kan noemen… Voor nu gaan we voor HIIT. Ik deed namelijk wat rennen, roeien, burpees (vind ik stom), wallballs en lunges. Jullie lezen snel meer…

zondag

De volgende Fit met IK wordt de laatste in mijn vakantie periode. Al heb ik weer heel veel zin om aan de slag te gaan, moet ik nog best wel even wat voorbereiden! Maar het begin is er al.

-IK-