Gusto (World of Pizza)
Food IK eet bij

IK eet bij Gusto (World of Pizza) in Ouderkerk aan de Amstel

11/08/2021

Hoe verzint ze het toch? Hoe doet ze het toch elke keer weer?! Ik zat in de auto en ik dacht… Hoe leuk is het als de tentjes waar ik wat lekkers eet eens even een review ga geven?! Eten is namelijk een groot deel van mijn leven en ik hou van lekker eten. Dit doe ik niet heel vaak buiten de deur, maar daarom is het extra genieten! Gelukkig eet ik nooit alleen (kan ik ook echt niet) maar vaak samen met (mijn verloofde) Niels. Deze keer schoven Indra en Tim ook gezellig aan. Indra ken ik van de zomervakantie (wij denken 13 jaar geleden) en nog steeds spreken we gezellig af. Maar genoeg daarover, we gaan het hebben over eten! IK eet bij Gusto (World of Pizza) in Ouderkerk aan de Amstel.

Zelf had ik hier nog nooit gegeten maar Tim komt hier vandaan (en Ouderkerk aan de Amstel ligt een beetje tussen ons in). Daar vertrouwde wij natuurlijk blind op en ook wij zijn allebei gek op pizza! Dan zit je bij Gusto (World of Pizza) zeker goed! De menukaart van tevoren bekeken en toen werd ik al helemaal gek van dat ene woordje… Truffel! Verder hoefde ik eigenlijk ook niet te kijken en dit wordt dus niet een hele grote verrassing. Geen voorgerecht ook, gelijk door naar waar we voor gekomen waren naar Gusto (World of Pizza).

MAIN.
Pizza Saporita, vraag mij niet hoe je het uitspreekt! Dat is dus een pizza met buffel mozzarella, spek, rode ui, champignons, zwarte peper, truffel (!!!) en parmezaanse kaas. En dit is niet overdreven, maar elke hap was lekker! Iedereen heeft zelfs de korstjes opgegeten. Niet alleen omdat we heel erg honger hadden, maar ook omdat zelfs dit heel erg lekker was! Vaak bestaat deze nog wel eens uit karton, hier gelukkig niet. Ontzettend genoten en ik mocht ook een hapje van die van Niels proberen en ook die smaakte erg goed. Ik vond de truffel ook niet te overheersend, al blijf je daar vaak nog wel even plezier van hebben… Lekker wijntje erbij! En je ziet, hij was lekker want het glas is hier bijna leeg.

main

DESSERT.
De meeste mensen zijn benieuwd naar het gerecht van de week, ik meer naar de cheesecake van de week. Dit vroeg ik dan ook gelijk! De cheesecake van de week was chocolade, maar ze hadden ook karamel… Moeilijk, maar ik had gelukkig eerst nog even tijd om na te denken. Uiteindelijk is het toch de karamel geworden en werd ik daar ook erg blij van. De rest had tiramisu en dat vonden zij erg lekker. Ik niet. Maar dat komt gewoon omdat ik het niet lust (daar kan Gusto (World of Pizza) niks aan doen. Het liefst had ik nog een stuk genomen, maar ik moet volgend jaar nog wel in mijn trouwjurk passen… Daarnaast zat ik ook echt goed vol! Check ook gelijk die karamel saus even…

desert

Je moet trouwens wel echt van pizza houden, want als hoofdgerecht heb je geen andere keus. Voor ons zeker geen probleem, maar ik snap dat iedereen een ander smaak heeft en sommige mensen geen geboren pizza eters zijn. Houd daar dus rekening mee.

Ik ben geen wijnkenner en er waren verschillende soorten, maar ook de wijn smaakte prima. Dat was alweer een tijd geleden, dus ik voelde hem na twee lekkere glazen behoorlijk zitten! Waggelend en met een volle buik terug naar de auto. Het personeel was heel gezellig en het eten een dikke aanrader. Gusto (World of Pizza) gaan we zeker niet vergeten voor eventueel een volgende keer!

-IK-