NA-KD fashion
IK Samenwerkingen

Fashion must haves van NA-KD fashion, dit heb IK!

08/08/2021

Eens even een keer heel wat anders. Dit keer geen sportkleding aan en daar gaat het vandaag ook dan niet over. Al zag ik bij NA-KD fashion ook heel veel leuke sportkleding, vandaag gaan we voor hele andere looks! Ik kende NA-KD fashion al wel, maar ik had er nog niks van in mijn kast hangen. Schandalig! Want ze hebben echt wel hele leuke, goed geprijsde dingen. Ik heb al van alles wat mogen bestellen en dat ga ik jullie vandaag eens laten zien! De enige echte fashion must haves van NA-KD fashion, dit heb IK!

Mijn eerste bestelling bestond uit een top, broek en schoenen. Ik vond het best wel een dingetje, want ik had geen idee hoe de maten zouden vallen. Maar alles paste perfect! De top zit super mooi (maat S), de broek is heel zacht (maat 36, mocht misschien wel een maatje kleiner) en de schoenen zitten ook echt goed (maat 39). Dus dat was gelijk al een schot in de roos! Ik vind het heel leuk dat er aan de voorkant van de broek een split zit en de broek is ook lekker licht. Van kleur maar ook van stof!

NA-KD

Alle kleding stukken zijn ook heel goed te combineren met van alles, dus dat komt altijd goed uit! Maar daar bleef het niet bij… Ik mocht namelijk nog wat moois uitzoeken! Ook daar ben ik helemaal verliefd op. Elke keer ook weer een feestje om wat uit te zoeken bij NA-KD fashion. Er zijn zoveel verschillende dingen, niet normaal. Een keuze maken is dan ook erg moeilijk! Voor iedereen zit er wel wat bij.

Toch besloot ik om weer voor hele andere dingen te gaan. Ik koos voor deze top met lange mouwen (maat S), ik moet alleen even kijken wat ik hieronder ga dragen… Maar dat komt wel goed! Daarnaast vond ik deze broek helemaal fantastisch (maat 36, zit ook helemaal geweldig) en koos ik voor deze oversized sweatshirtjurk. Ook echt een top ding (maat S). Omdat ik nog een beetje tegoed overhad deed ik daar ook nog deze haarspeld bij en je outfit is helemaal compleet!

fashion

Zoals je ziet is bijna alles lekker in de sale (want dan kan je meer bestellen en daar ben ik gek op). En wie weet komt er binnenkort nog wel een kortingscode aan! Voor nu wilde ik dit gewoon even aan jullie laten zien, want ik ben ook hier ontzettend dankbaar voor. Vooral in de vakantie draag ik meer ‘normale’ kleren, dus kwamen de kleren van NA-KD fashion precies op het goede moment. Zo zie je maar dat je nooit moet opgeven als je iets heel graag wilt…

op de bank

Stel ik had iets heel lelijks binnengekregen en het zat voor geen meter, dan had ik dit natuurlijk ook eerlijk gezegd! Maar helaas, alles zit heerlijk (zoals jullie misschien al gelezen hebben). Ik kan het hele jaar weer door. Lange mouwen, geen mouwen, broeken en schoenen, ik kan er weer tegenaan!

De kleding is te vinden op www.NA-KD.com/NL?

-IK-