Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #129: Even een nieuwe sport proberen…

02/08/2021

Dit was mij wel een Fit met IK jongens… De lessen bleven hetzelfde als vorige week, ik deed er toch nog even twee trainingen naast. Daarna lekker op vakantie en dat ziet er heel leuk uit (dat is het ook)… Maar het was toch even spannend!

MAANDAG: Kracht
Ik zag dit als waarschijnlijk de enige optie om deze week nog te kunnen trainen. Verder stonden er weer heel veel lessen op de planning en ik had wel even zin om te knallen. Dat heb ik dan ook echt gedaan! Het ging weer super goed en daarna voelde ik mij echt heel fijn. Het was een tijd geleden dat ik zo heerlijk had getraind. Maar natuurlijk had ik dinsdag heel veel spierpijn, maar dat mocht de pret niet bedrukken. Met zo’n training om de maandag heb je gelijk zin om er weer de hele week tegenaan te gaan. Dus let’s do dat!

maandag

DONDERDAG: Kracht
Al snel had ik mijn lijstje afgewerkt met dingen die er zeker moesten gebeuren. Tijd over voor een training. Ik wist niet of ik iets van yoga ging doen of een krachttraining, maar jullie hebben al gezien wat het is geworden. Dat gevoel van maandag was namelijk super chill. Helaas ging het deze keer iets minder goed. Ik had woensdag avond dan ook twee lessen gegeven en daarvoor een hele drukke (maar te gekke) dag gehad. Die training viel dus niet helemaal perfect. Na een half uurtje vond ik het dan ook mooi geweest. Iets is toch beter dan niets! En vond ik het heel erg? Nee hoor, hoort erbij! Je kan niet alles helaas…

donderdag

ZATERDAG: Fietsen 
Een paar dagen met mijn ouders op vakantie, dus dan weet je al hoe laat het is… Een ‘stukje’ fietsen. Dat werd vandaag bijna 50 km! Maar het ging heel goed, ik heb weinig last gehad van mijn kont (heb ik heel snel met fietsen) en het is gewoon droog gebleven. Dat is al heel wat in deze Fit met IK week. Heerlijk gefietst, in een nieuwe omgeving dus echt weer even anders. En dat allemaal op mijn fietsje die ik al een jaar of 15 heb. Doet het nog prima! Wel even soms bij mijn moeder gaan hangen want die rijdt gewoon lekker elektrisch. Wat ook al heel knap is bij ons… We zijn niet één keer verkeerd gereden!

zaterdag

ZONDAG: Klimmen
Iets nieuws proberen is nooit verkeerd, zou je denken. Ik dacht ook van dat doe ik wel even! Ik bleef heel stoer totdat ik daar bovenaan stond. Gelijk helemaal naar boven voor het moeilijkste parcours. Nou ik ging op het eerste blok hout staan en ik ging gelijk weer terug. Dat had ik een beetje onderschat. Eerst maar even rustig iets naar beneden, dan maar makkelijk beginnen. Vooral eerst even moed verzamelen. Het zweet stond ondertussen al overal en met een hoop aanmoedigingen kon ik dan uiteindelijk het makkelijkste parcours afleggen. Wat was ik bang! Gelukkig met een beetje hulp van Niels en de rest van de familie die op de grond stond, heb ik het gered. “En dan moet je het nu gelijk nog een keer doen!” zeiden ze daar. Nou echt niet. Ik heb het tuigje afgedaan en moest even bijkomen…

zondag

Verder is het dus lekker vakantie! Ontspannen en wat leuke dingen doen. Niet zo heel veel Fit met IK. Die voeding pak ik straks wel weer op. Eerst even genieten met beide benen op de grond!

-IK-