Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #128: Doen, herhalen en dat dan nog een keer

26/07/2021

Met een bezweet hoofd begin ik aan deze Fit met IK, toch nog maar even een workout eruit geknald op de zondag avond. Wel, niet, wel, niet, gelukkig heeft wel uiteindelijk gewonnen! Het was weer een andere week dan normaal. Het lijkt straks heel leeg, maar ik heb enorm veel gedaan in deze Fit met IK!

Maandag avond BodyPump, dinsdag ochtend BodyJam en BodyPump, woensdag avond XCORE en BodyPump en vrijdag ochtend BodyPump. Heftig? Jazeker! De woensdag avond is er nu even bij omdat een collega op vakantie is en dat is helemaal geen probleem. XCORE geef ik alleen nooit dus dat werd doornemen geblazen. Maar natuurlijk heb ik het de afgelopen weken vaak met mijn zusje gedaan, maar het leren is nog even andere koek. Daarnaast geef ik de nieuwe BodyPump en BodyJam ook nog niet zo heel lang dus moest ik daar ook nog heel wat voor doornemen.

Uiteindelijk heeft dat mij echt heel veel uur gekost. Vooral omdat ik met de XCORE ook eerst een release aan het doornemen was, die ik niet wilde geven (lekker slim). Uiteindelijk is het toch nog goed gekomen en heb ik naast al dat doen, herhalen en dan nog een keer… Ook nog twee andere dingen kunnen doen in deze Fit met IK!

VRIJDAG: Wandelen
Gezellig samen met twee vriendinnen. Mijn teen is weer aardig hersteld dus in plaats van binnen een paar koppen thee te drinken, gingen we buiten een stuk wandelen. Een heel stuk! Ik was er niet echt op voorbereid, maar uiteindelijk zijn we toch twee uur bezig geweest. Twee uur! Als je dat niet gewend bent (en je teen ook niet), is dat op het einde toch best een beetje heftig. Gelukkig heb je het niet zo door, want je bent de hele tijd lekker aan het kletsen. Wel een ideale manier om dit te combineren! Vooral het weer was ook echt perfect.

vrijdag

ZONDAG: XCORE
Zoals jullie al hebben gelezen, zat ik een beetje te twijfelen. Maar omdat ik maandag ochtend een krachttraining in mijn hoofd had, ging ik dat zondag avond ook niet nog eens doen. Daarom koos ik toch maar weer voor XCORE. Het kan sowieso geen kwaad om die nog een keer door te nemen, dat is alleen maar goed. Ik moet ook zeggen dat het ook heel goed ging! Het zweet stond overal, de workout was fijn en ik heb geen één keer gedacht om ermee te stoppen. Dat is de laatste tijd best uniek, daarom was dit top!

zondag

Volgende week naast mijn lessen heel veel vrij, dus wie weet ga ik dan ook weer meer zelf trainen! Daarnaast ook in de rust, want dat doet mij toch ook wel heel goed.

-IK-