Telefoonhoesjes
Dit vind ik

Dit vind IK 3 mooie merken voor telefoon hoesjes

22/07/2021

Eigenlijk heb ik altijd een hoesje om mijn telefoon, want hij vliegt altijd alle kanten op. Niet alleen daarom, maar ik maak er altijd een sport van om de leukste telefoon hoesjes te scoren (en voornamelijk te krijgen). Het geeft altijd net even dat extra dingetje aan te telefoon… En heel eerlijk, dat ding gebruiken we tegenwoordig overal voor! Dit vind IK 3 mooie merken voor telefoon hoesjes.

iDeal of Sweden.
Hier heb ik al heel wat hoesjes van mogen krijgen en ook echt wel gebruikt. De prints zijn fantastisch, de veiligheid alleen iets minder (voor iemand zoals ik). Het hoesje beschermt namelijk niet de hele telefoon. Nu heb ik altijd een screen protector, maar ook deze is vaak niet veilig. Wel kan je ervoor kiezen om ook een hoesje te kopen waar je je pasjes in kunt doen, daar kan niks tegenop! De telefoon hoesjes zoals op deze foto vind ik wel helemaal geweldig. Super makkelijk en super mooi. Met de code IK-15 krijg je voor nu nog 15% korting bovenop de sale! Dus sla je slag zou ik zeggen.

iDeal of Sweden

Burga.
Ga je voor veilig? Dan ga je voor de Burga telefoon hoesjes. Hier kan echt niks mee gebeuren omdat er een zwarte bumper rondom je hele telefoon zit. Dat maakt je telefoon dus onhandig proof en daarnaast komen er ook geen krassen in dit hoesje. Dus dat is helemaal meegenomen. Over dit hoesje ben ik zeker te spreken! Zelf werd ik de print op een gegeven moment een beetje zat, dus ik heb nu om mijn telefoon een hoesje zitten van het laatste merk wat ik zo ga uitlichten. Maar deze hoesjes zijn dus perfect en vooral veilig!

Burga

Nudient.
Ik ben helemaal verliefd op dit design en al helemaal op die kleuren! Het liefst zou ik ze allemaal in mijn winkelmandje doen, maar je hebt tenslotte maar één telefoon! Ik tenminste wel… Het hoesje zit helemaal rondom je telefoon en zit lekker strak. Als je telefoon op een hoek valt, is deze veilig. Valt je telefoon op het scherm, weet ik niet of deze heel blijft. Het hoesje steekt aan de voorkant namelijk niet uit. Dat maakt hem wel super fijn en heel licht. Maar ik durf niet te zeggen dat deze 100% veilig is. Nudient heeft ook hele toffe andere spullen waardoor je alles helemaal compleet kan maken! Mijn kortingscode is helaas al verlopen, maar wie weet in de toekomst! Ze hebben nu wel sale zag ik…

Nudient

Waar haal of bestel jij altijd je telefoon hoesjes? En kende ja al deze merken? Ik ben heel benieuwd! Laat even weten als je iets leuks gevonden hebt…

-IK-