Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #127: Held op sokken

19/07/2021

Nadat ik vorige week wel even rustig aan moest doen… Ging ik deze week weer aan de bak! Met mijn kleine teen gaat het de goede kant op, wel nog een beetje voorzichtig en daarom deed ik alle lessen deze week op mijn sokken. Eigenlijk was dat best wel fijn! Even inkomen weer van een week niks naar een week best veel. Ik gaf namelijk maandag avond, dinsdag ochtend, woensdag avond en vrijdag ochtend BodyPump! Gelukkig is het allemaal helemaal goed gegaan.

MAANDAG: BodyPump
We moeten toch weer ergens beginnen. Vooral ook even testen of ik iets wel of juist niet kan. Die avond moest ik er namelijk weer aan geloven. Daarom pakte ik thuis mijn LesMills barbell erbij en deed ik het meeste van de BodyPump les. Dat viel gelukkig niet tegen! Met schoenen aan is het nog niet heel fijn, maar ook op sokken is het goed te doen. Alle oefeningen waren prima te doen, dus daar werd ik al heel blij van. Het was ook wel goed dat ik alles nog doornam, want een aantal dingen was ik al een beetje vergeten. Gelukkig is het helemaal goed gekomen.

maandag

WOENSDAG: Kracht

Ook hier maar weer een begin mee gemaakt. Al waren er andere dingen die ik ook kon doen, ik was wel even benieuwd hoe dit ging. Maandag en dinsdag BodyPump gegeven en hier had ik wel een klein beetje spierpijn van. Rustig aan dus. Maar een training is beter dan geen training. ’s Avonds moest ik namelijk weer BodyPump geven, dus ik deed het rustig aan. Ook rustig omdat ik de hele tijd aan het opletten was of ik mijn teen niet ging stoten. Maar ook dit viel mij niet tegen en vond ik het juist weer super fijn om te doen. We gaan weer vooruit en daar gaat het om. Dat gevoel is super fijn!

woensdag

DONDERDAG: XCORE
Jullie hebben ons gemist vorige week hè?! Daarom waren we er deze Fit met IK gewoon weer. Al moet ik wel gezeggen dat we het allebei echt zat waren. Dus toen de instructeur op de iPad begon over burpees hebben we hem uit gezet. Daar hadden we allebei echt geen zin in. Daardoor ook niet een hele les, maar een halve les gedaan. Alsnog beter dan niks en zeker even goed gezweet.

donderdag

ZONDAG: Kracht
Ook deze sessie was vrij kort, maar ook hier geldt… Beter dan niks! Snel voor een lekkere lunch nog even wat oefeningen gedaan en ook dat ging goed. Het sport niet heel chill als je weet dat je maar kort de tijd hebt, maar we wisten ook dat we daarna helemaal geen zin meer hadden. Bijna een heel schema gedaan, maar wel de helft minder setjes dan normaal. Zo hebben Niels en ik toch van alles kunnen trainen. Want ook hij was gezellig weer van de partij!

zondag

Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze Fit met IK heel veel zin heb in taart en ijs en snoepjes. Dit neem ik heel af en toe dan maar, maar ik moet wel zeggen dat ik mij veel beter in kan houden dan hiervoor! Dus dat is goed. Als ik iets neem, dan geniet ik er ook zoveel meer van dan voorheen. Wie weet dat ik deze week ook wel mijn sokken inruil voor echte schoenen!

-IK-