MyProtein Layerd
Eiwitrepen Sport

De MyProtein Layerd Eiwitreep Test

07/07/2021

Waar hebben ze al die tijd uitgehangen? In ieder geval niet in mijn eiwitreep la thuis (en ja ik heb een hele la vol eiwitrepen). Maar door mijn samenwerking met MyProtein ben ik verliefd geworden op heel veel dingen. Waaronder ook zeker een paar van deze repen. Een paar maanden geleden nog nooit een MyProtein Layerd Eiwitreep op, nu zijn ze onmisbaar. Hoogst tijd voor De MyProtein Layerd Eiwitreep Test! En zoals je ziet is alleen de buitenkant al één groot feest.

MyProtein eiwitrepen

#5 MATCHA
Hier waren we het meest benieuwd naar, want we hadden allebei nog nooit matcha op. Ik vond het zelf een beetje naar boter smaken en Niels naar spinazie haha. We lopen lekker uiteen. Maar Niels heeft gewonnen, want matcha heeft inderdaad een spinazie smaak (hebben we opgezocht) Op de één of andere manier had ik een hele droge reep verwacht en dat was het zeker niet. Maar of het echt mijn smaak is, dat durf ik niet te zeggen. Als je ervan houdt, dan is dit denk ik wel een goede! Denk ik, want ik heb dus verder geen idee van matcha. Wel de eerste reep die ik ermee heb gezien.

#4 PEANUT BUTTER
Je proeft echt de pindakaas. Al was Niels het daar niet helemaal mee eens. Wel een lekkere bite, maar er zijn andere pindakaas repen die lekkerder zijn zoals die van Grenade. Maar vies? Dat zeker niet! Voor alle pindakaas lovers is dit echt een uitvinden. Vooral de structuur van de MyProtein Layerd repen zijn echt top.

#3 BIRTHDAY CAKE
Deze viel ook echt niet tegen (we hadden een zoete bom verwacht). Aardbei, frambozen smaak… Even wat anders dan de andere repen! Dit is ook de lekkerste Birthday Cake reep die we hebben gegeten. Deze is niet te zoet en wat luchtiger (zoals een taart hoort te zijn). Lekkere fruitsmaken en als de dochter van de groenteboer is dat natuurlijk wel een must.

#2 COOKIES & CREAM
Ja, deze vinden we allebei heel lekker! Smaakt ook echt naar Cookies & Cream. De meeste repen hebben dat niet, maar hier zit ook echt een beetje een crunch in. Ook lekker met de witte chocolade. Van Niels moest deze eigenlijk op de eerste plek. Maar ja, het is mijn blog en ik vind van niet. Het was zeker een spannende wedstrijd… Uiteindelijk is de winnaar van De MyProtein Layerd Eiwitreep Test geworden:

#1 CHOCOLATE SUNDAE
Ken je die chocolade cakejes die je vroeger mee naar school nam? Of misschien nog steeds eet? Daar moest ik een beetje aan denken tijdens het eten van deze reep. Ik vind hem echt niet normaal lekker, ook fijn zacht aan de binnenkant… En de karamel blokjes aan de buitenkant zijn fantastisch. Daar blijven er vaak ook nog een paar in het papiertje zitten zodat je op het einde nog een traktatie hebt. Hier zijn al een paar dozen van besteld en ik ben hem nog steeds niet zat! De terechte winnaar!

MyProtein en IK

Nieuwsgierig geworden?! Dat snap ik! De MyProtein Layerd eiwitrepen zijn zeker het proberen waard. En natuurlijk heb ik dan ook iets leuks voor jullie. Via deze link scoor je met de code: ISABELLA nog eens een leuke korting! Niet te hebberig worden he?! Dan is dit het einde van de MyProtein Layerd Eiwitreep Test. Zijn er nog vragen?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply