Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #125: Toegeven aan vermoeidheid

05/07/2021

Het was zeker geen overbodige luxe, even een stapje terug. Maandag en dinsdag ontzettend druk op mijn werk. Met leuke dingen, maar zo aan het einde van het seizoen is het ook altijd even pittig. Woensdag sloeg de vermoeidheid toe in deze Fit met IK. Ik kon even niks meer. Dat heb ik ’s ochtends dan ook niet gedaan. Donderdag ochtend hetzelfde verhaal en toen was ik er wel weer. Daarom dat deze Fit met IK ook lekker kort is. Toegeven aan de vermoeidheid is bij mij een dingetje… Maar soms kom je er niet onderuit!

DONDERDAG: XCORE
Het zou een beetje gek zijn als we het een week overslaan toch?! Daarom ook gewoon in deze Fit met IK aan de bak met mijn lieve zusje. Weer dezelfde les, want deze ga ik over een paar weken geven. Hij blijft echt leuk, vooral op muzikaal gebied en deze keer ging het ook echt goed. Misschien omdat ik mijzelf een beetje rust had gegund. Alleen dat springen blijft op donderdag avond toch wel een dingetje hoor. Na een dag werken zijn je benen toch wel goed vermoeid. Dat mocht de pret niet bedrukken natuurlijk. Als je dezelfde les al een aantal keer hebt gedaan weet je ook precies wat ze gaan zeggen en welke grapjes ze gaan maken. Dus als zij zeggen: “Loop rond en check de mensen in je les.” dan checken wij elkaar even. Of we schreeuwen heel hard terug. Blijft leuk!

donderdag

ZONDAG: BodyPump
Tijdens de lockdown deed ik dit thuis regelmatig. Nu ik hem drie keer in de week geef niet meer, want dat is wel genoeg! Maar ik heb al een tijdje de nieuwe release op mijn laptop staan, ik had hem alleen nog nooit gedaan. Daarom besloot ik hem toch maar eens erbij te pakken. Ook fijn om dan niet teveel na te denken over welke setjes je moet doen met hoeveel gewicht. Gewoon volgen en gaan. Ik vond deze release behoorlijk pittig moet ik zeggen, dus ik ben heel benieuwd hoe deze wordt ontvangen. Over een tijdje gaan we het zien. Eerst nog even in mijn hoofd gaan stampen en ik vind de BodyPump die ik nu geef stiekem ook nog steeds heel leuk!

zondag

Nu moeten we de volgende Fit met IK ook even afwachten… Ik word vanmiddag namelijk weer geholpen aan mijn kleine teen. Hopelijk ben ik snel weer op de been, maar dat weet je nooit! Verder gaat alles gelukkig goed, heb ik ‘vakantie’ en gaat het JouwFiguur ook heel goed (wat deze week is afgelopen). Ik spreek jullie!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply