JouwFiguur
Samenwerkingen Sport

JouwFiguur met IK week #9: Bijna, maar nog niet helemaal!

02/07/2021

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, deze JouwFiguur week was zwaar. Niet eens qua verleidingen, maar ik ben gewoon een beetje op. Elk jaar trap ik er weer in en denk ik dat de laatste weken van het seizoen wel meevallen. Maar eigenlijk zijn deze juist het zwaarst. Je lichaam wil niet meer, maar je moet toch nog even het jaar afsluiten. We zijn er bijna, maar nog niet helemaal!

Ik ben nog steeds gemotiveerd, deze laatste JouwFiguur week wil ik zeker nog alles uit de kast halen om de beste versie van mezelf te worden. We hebben het dus nog niet opgegeven, want nog steeds is het goed te doen. Wel kijk ik ernaar uit om eens lekker uit eten te gaan en dat gaat ook zeker wel gebeuren! Maar voor nu houden we nog even vol. Eet ik lekker veel groente, drink ik genoeg water en probeer ik voldoende rust te pakken.

Dat laatste was afgelopen week lastig. Ik ging van het één naar het ander. Even werken hier, door naar daar. Nog even dit, nog even dat en dan zit ’s avonds je hoofd vol, dus kom je moeilijk in slaap. Dat terwijl je op dat soort momenten je rust juist nodig hebt. Je wil gewoon heel graag slapen, maar het lukt niet. Gelukkig komt de vakantie eraan en weet ik steeds iets beter te luisteren naar mijzelf.

Afgelopen woensdag nog een laatste JouwFiguur evaluatie. Ik moet zeggen dat ik er niet helemaal bij was. Mijn hoofd zat vol, mijn hoofd deed zeer (koppijn) en ik was zo verschrikkelijk moe. Dus toen mijn coach vroeg: “Hoe gaat het?” moest ik echt even slikken. Daarnaast moest ik daarna ook gelijk weer lesgeven… Dus ik dacht ook, als ik nu breek dan stop ik niet meer en wat moeten die kinderen dan wel niet denken. Ik sla nog een paar laatste dingen op en vertrek weer richting mijn lessen.

Wel weet ik dat dit straks niet het einde is van JouwFiguur of dus eigenlijk MijnFiguur. Het is belangrijk om doelen te houden, want ik heb gemerkt dat alles zoveel makkelijker vol te houden is. Dus we gaan eens kijken wat de toekomst ons brengt. Voor nu nog een weekje JouwFiguur. We zijn er bijna, maar nog niet helemaal!

Wil jij ook? Klik dan hier!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply