korte sportbroeken
Dit vind ik Tips & Workouts

Dit vind IK 3 top merken voor korte sportbroeken

01/07/2021

Het is vaak een lange zoektocht. De één is te kort, de ander is te lang. De één kruipt omhoog en de ander schijnt door. Voordat je de perfecte korte sportbroeken hebt gevonden, is de zomer al voorbij. Daarom ga ik je vandaag helpen. Ik heb er namelijk al een paar gevonden! Dit vind IK 3 top merken voor korte sportbroeken.

ICANIWILL.
Over ICANIWILL heb ik al eens een losse blog geschreven, maar nog niet over het korte broekje wat ik heb mogen ontvangen. Zij hebben namelijk de perfecte oplossing voor korte sportbroeken. Bij de gene die ik op de foto aanheb, zit namelijk aan de binnenkant een soort van plak stripje, waardoor het broekje dus zeker niet omhoog kruipt. Echt ideaal! Daarnaast is het materiaal ook echt super fijn en schijnt deze niet door. Wel heeft deze zo’n kont scrunch dus daar moet je van houden. Via deze link zie je alle korte sportbroeken van ICANIWILL en met de code: ISABELLAK20 krijg je ook nog eens 20% korting! Maar er is natuurlijk nog meer…

ICANIWILL

MYPROTEIN.
Ik ben helemaal weg van alle sportkleding van MyProtein die ik tot nu toe heb ontvangen ook daar schreef ik al een blog over. Ik ben nu gek op de cycling shorts, want deze zijn sowieso nooit te kort. Maar het materiaal is fijn, de broekjes schijnen niet door en het voordeel hier is, is dat het echt goedkoop is voor de kwaliteit! Eigenlijk wil ik van deze lijn alle kleuren en alles wat erbij hoort. Nog even goed mijn best doen dus! Ook bij MyProtein heb ik een leuke korting voor je. Met: ISABELLA krijg je namelijk 36% korting! Echt doen dus.

MyProtein

REEBOK.
Reebok is vaak gewoon heel goed. Heb ik weinig op aan te merken. Voordat ik wat sportkleding kreeg van merken (zoals hierboven) bestelde ik vaak zelf hier. Ik heb ook een heel fijn kort broekje met van die iets langere pijpjes eronder zoals bij deze. Hier heb ik helaas geen kortingscode voor (was het maar zo’n feest), maar na een paar jaar is mijn korte broekje nog steeds in goede staat! Ik moet wel eerlijk zeggen dat mijn voorkeur naar de bovenste twee gaat, maar dit is ook zeker een goede optie voor korte sportbroeken.

reebok

Hopelijk heb je er wat aan en vind je de perfecte korte sportbroeken voor jou! Als ik heel eerlijk ben (en dat ben IK) huppel ik het liefste in lange leggings. Daar voel ik mij het meest comfortabel in. Maar als het dan toch bloedje heet is, dan zie je mij zeker in één van deze korte sportbroeken.

Laat het mij weten als er wat voor je tussen zit en laat het mij helemaal weten als je wat hebt besteld! Daar word ik namelijk helemaal blij van. Voor nu hoop ik dat we weer snel zo’n korte broek nodig hebben!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply