Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #124: Burn in die billen

28/06/2021

Ik moet eerlijk zeggen. Het was een pittige Fit met IK. Ik gaf drie extra danslessen en ik had de hele week enorm veel zin in heel veel eten. Daarnaast wilde ik ook een blok van de nieuwe BodyJam geven dus net als de vorige Fit met IK deed ik veel dansjes. Toch nog even kunnen trainen en daarbij voelde ik zeker de burn in mijn billen…

WOENSDAG: Kracht
Hiervoor had ik al een hele hoop cardio gedaan met het doornemen van de BodyJam, dus tijd voor wat kracht. Een ochtendje ‘vrij’ dus ik begin gelijk mijn workout. Zo kom ik er niet onderuit. In de ochtend heb ik ook de meeste energie dus we gaan gelijk knallen. De split squat begin ik steeds minder erg vinden en volgens mij pakte ik per ongeluk veel meer dan de vorige keer. Ik voelde die middag namelijk gelijk al mijn billen. Niet alleen die middag, maar ook een paar dagen daarna nog! Ik kan dus veel meer aan, maar daar moeten mijn billen nog even aan wennen. Blij dat ik getraind heb en het ging ook echt wel weer goed. Alleen het laatste setje heb ik niet helemaal voluit gedaan. Er moesten nog veel andere dingen gebeuren dus sprong ik onder de douche en ging ik verder met de dag.

woensdag

DONDERDAG: XCORE
Een beetje standaard gaat dit worden hè?! Nog steeds spierpijn in die billen van de vorige Fit met IK training dus het springen was iets minder fijn. Ook het rollen over je billen bij één van de laatste oefeningen heb ik maar even overgeslagen. Verder geen klagen. Weer leuk samen met mijn zusje krap een uurtje knallen. Deze dag gaf ik ook een dansles en werkte ik daarvoor bij mijn ouders, dus het viel mij mee dat ik nog een beetje energie over had! Zeker fijn en ik word zeker blij als ik in de spiegel af en toe wat spieren zie!

donderdag

ZONDAG: Kracht
Nadat ik echt heel goed had geslapen en de ochtend rustig had opgestart, werd het wel tijd voor een workout. Ik had hem wel op de planning staan, maar eigenlijk niet verwacht dat ik hem zou doen. Toch wel! Beter dan niks dacht ik ook maar. Dus samen met Niels onze eigen sportschool in voor een best wel goede workout. Zo kan je elkaar lekker motiveren en hebben we fijn getraind. Mooi einde van de Fit met IK. Daarnaast hebben we in de deuropening een stang opgehangen waarbij je jezelf kan optrekken. Super chill om dit zo te blijven oefenen. Dit doen we dan ook dagelijks want je loopt er zat keren langs!

zondag

Volgende week wordt weer vrij heftig. Nog een weekje alle lessen en dan heb ik ook ‘vakantie’. Snel meer daarover! Voor nu wens ik iedereen een fijne week!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply