JouwFiguur
Samenwerkingen Sport

JouwFiguur met IK week #8: Zin in patat en zure matten

25/06/2021

Het gaat nog steeds goed met JouwFiguur en IK, maar ik ben mij echt wel heel erg aan het inhouden. Maar we houden nog even vol, nog maar twee weken. Als ik die acht weken heb volgehouden lukt dat laatste stukje ook nog wel! Het moet!

Waar heb je dan zoveel zin in Isabella hoor ik je denken… Misschien denk je het niet, maar ik wil het graag even kwijt. Misschien lucht het op. Ik heb zin in schepijs op een hoorntje, de reep chocolade die ik heb gekregen, de zure matten die al te lang in de kast liggen, McDonalds, heel uitgebreid uiteten en dan heb ik waarschijnlijk zin in alle toetjes. Ik heb zin in van die vette patat met een frikadel speciaal en kaasstengels en in een hamkaas croissant. Pannenkoeken met kaas en spek of lekker veel stroop en ook pizza gaat er zeker in. ’s Avonds lekker een plankje met grote stukken kaas en worst en naturel chips. O ja en een uitsmijter met lekker veel kaas en spek, dat gaat er ook wel in.

Maar mag je dat dan allemaal niet? Het zou wel mogen, zolang het in je schema past. Maar ik weet ook dat als ik pannenkoeken en patat ga eten, ik de rest van de dag niet zoveel meer mag eten om mij aan mijn schema te houden. Ik vind het dan voor nu ook niet erg om te eten om nog even mijn doel te behalen. Dan kan ik er straks juist extra van genieten. Af en toe neem ik ook echt wel een blokje kaas of iets (als we het in huis hebben) en gelukkig zijn er ook heel veel alternatieven.

Mijn gewicht is een beetje hetzelfde gebleven en dat is aan de ene kant goed. Aan de andere kant baal ik een beetje omdat ik deze week echt heel erg mijn best heb gedaan en geen uitschieters heb gehad. Misschien heeft het een reden, dat gaan we zien. Vandaag weer progressie foto’s maken en wie weet zie je daar juist heel veel op. Daarom is het ook altijd slim om niet alleen de weegschaal te gebruiken. Maar wat het aller belangrijkste is, dat jij je goed voelt natuurlijk!

Nog heel even JouwFiguur volhouden, nog heel even knallen! Het einde van JouwFiguur is in zicht. We zijn nog steeds goede vrienden, maar iets minder close als in het begin. Ik moet wel zeggen dat ik het voeding tracken heel fijn vind. Zo weet je een beetje (of eigenlijk precies) wat er naar binnen gaat en of je genoeg vetten, koolhydraten en eiwitten binnenkrijgt. Over die eiwitten hoef je je geen zorgen te maken met al die repen en kwark… Maar de rest is fijn om te weten!

Let’s do this!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply