Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #123: Nog even een dansje

21/06/2021

Soms is dansen de enige oplossing, even je hoofd leegmaken. Al wordt het anders als je de les ook op moet slaan! Dat hebben ik in ieder geval geprobeerd in deze Fit met IK.

MAANDAG: Soort van Kracht
Eindelijk was ik maandag ochtend weer even vrij. Een mooie gelegenheid om eens even te trainen. Tenminste, dat dacht ik. Ik werd al niet helemaal top wakker, maar ik besloot mijzelf toch maar in een sportoutfit te duwen. Vaak als ik eenmaal bezig ben, gaat het wel. Maar toen ik eenmaal bezig was, ging het eigenlijk toch niet. Ik heb een half uurtje gevochten en uiteindelijk verloren. Een beetje misselijk en weinig kracht. Niks voor mij, maar ik heb eraan toegegeven. Die warmte is sowieso niks voor mij. Dus wat een productieve ochtend zou moeten zijn, eindigde op de bank. De hele ochtend bijna niks gedaan, maar waarschijnlijk had ik dat nodig. Daarna kon ik de Fit met IK week weer aan.

maandag

WOENSDAG: Kracht & BodyJam

Nieuwe dag, nieuwe kansen. Deze keer voelde ik mij wel goed. De training ging dan ook echt mega lekker. Ik heb alle setjes volgehouden en mijzelf niet laten kennen. Zo ken ik mijzelf weer en zo zie (en voel) ik het graag. Heel even in de rust en toen werd het tijd om de nieuwe BodyJam er eens bij te pakken. Die wil ik deze week eigenlijk gaan proberen, dus dan moeten we hem wel even gaan doen. Ik heb een halve les gedaan en dat was behoorlijk pittig. Vooral na de sessie van die ochtend, voelde ik mijn armen en benen echt wel. Alleen maar een teken dat ik het goed heb gedaan!

woensdag

DONDERDAG: XCORE

Het duurde even voordat ik mijn zusje zover krijg, maar uiteindelijk is het toch gelukt! Deze dag was het dan ook behoorlijk warm, maar ’s avonds koelde het gelukkig af. Tijd om de buizen en weer bij te pakken. Heerlijk buiten in de tuin van mijn ouders, ook wel eens leuk voor de afwisseling. Er zitten hier ook zulke leuke nummers bij, dus dat is echt leuk. Daarna douchen en op de bank voor een andere sport. Voetbal is niet echt iets waar ik heel erg veel van hou, maar je moet je land toch een beetje steunen! Het zal in ieder geval verder weinig in een Fit met IK voorkomen. Maar ik had wel mijn oranje/roze shirtje aangetrokken!

donderdag

ZONDAG: BodyJam
Een beetje een van alles dag in deze Fit met IK. Er moesten wat dingen gebeuren en geregeld worden. Ik wilde heel graag in de rust, maar die kon ik gewoon niet vinden. Toen alles eenmaal was gedaan nar het eten nog even lekker een dansje. Ik wilde heel graag deze week de nieuwe BodyJam geven en ik hoop dat mij dat gaat lukken. Eerst een half uur de les geknald en daarna steeds stukjes doorgenomen. We zijn er nog lang niet, maar ik ga mijn best doen. Sowieso even heerlijk omdat ik de rest van de dag niet echt had bewogen. Nu alles nog even in mijn hoofd stampen!

Het zijn de laatste weken van JouwFiguur , maar ook de laatste weken van het dans seizoen. Het kost best wel heel veel energie en ik moet dan ook extra moeite doen om overal bij te blijven. Nog maar een klein stukje, dus we zijn er bijna! Hopelijk tussendoor ook weer trainen voor de Fit met IK…

-IK-

No Comments

    Leave a Reply