Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #122: Genieten van binnen en buiten

14/06/2021

Gewoon best een lekkere week achter de rug. Alles onder controle, alles gaat goed. Nog maar zo’n Fit met IK dan maar. Wat extra lesjes hier en daar en met dit weer ook genoten op de fiets. Wat wil je nog meer?!

WOENSDAG: Kracht
Nog even voordat we samen iets moesten regelen voor ons trouwen, gingen we samen even sporten. Dat was alweer een hele tijd geleden. Daarom moet ik ook eerlijk zeggen dat ik altijd even moet wennen. Aan dingen delen, dingen veranderen en dat zo op de vroege ochtend. Gelukkig zijn we nog steeds een goed team en kan je elkaar juist super goed motiveren. Daardoor een fijne training gehad. Ook leuk om van elkaar te zien dat we zo goed bezig zijn, dus stiekem best wel trots! Een goed begin van de woensdag morgen, vooral ook omdat ik verder nog weinig tijd had om te trainen.

woensdag

DONDERDAG: XCORE
Voordat ik samen met mijn zusje hieraan begon, vond ik het een goed idee om even te fietsen. Ik had de hele dag binnen gewerkt en wilde eigenlijk wel even naar buiten. Eten bij mijn schoonouders en daar woont mijn zusje in de buurt, dus even op de fiets heen en weer. Op de terugweg mijn zusje ophalen zodat we lekker bij mij thuis een lesje XCORE konden doen. In het begin had ik het heel zwaar, maar dat ging later gelukkig iets beter. Al heb ik mij wel een beetje ingehouden, want vrijdag had ik weer een zware dag. De release die we hebben gedaan vind ik wel helemaal fantastisch. Lekkere muziek en vooral ook fijne bewegingen die leuk bij de muziek passen. Daar ga ik goed op. Dus deze gaan we zeker vaker doen. Met dat warme weer was het zeker een uitdaging, maar we hebben het weer volbracht. Toch weer een fijne workout!

donderdag

VRIJDAG: BodyJam
Even een extra lesje BodyJam gegeven, kan makkelijk dacht ik. Het kan ook, maar het was vandaag wel extra benauwd in de zaal! Maar de energie was heerlijk, de les ging goed, dus dat is heel fijn. Zo fijn weer om na 1,5 jaar eindelijk weer een beetje normaal les te geven. Na deze les was ik al helemaal bezweet, maar nog even een uurtje BodyPump erachteraan knallen. Heerlijk. Zeker de moeite waard om even te noemen dus

ZONDAG: Fietsen
Ik had donderdag natuurlijk al even geoefend. Het was fantastisch weer en mijn ouders gingen een stuk fietsen. Daar hadden Niels en ik ook wel zin in! Ik hou het namelijk niet vol om de hele middag in de tuin te zitten. Ik heb ontzettend genoten van het rondje, het weer en het uitzicht. Het is dat Niels even een foto heeft gemaakt tussendoor, ik heb de hele tijd geen telefoon in mijn hand gehad. Tussendoor even gestopt voor een ijsje en weer terug naar huis. Toch even 1,5 uur op de fiets gezeten! Lekker verkleurd, dus dat is allemaal mooi meegenomen. Ik werd moe wakker en was van plan om te sporten maar had dus weinig energie. Hiervoor gelukkig wel!

zondag

Een heerlijke Fit met IK, hopelijk volgende week weer iets meer zelf trainen, maar dat moet goed komen. We gaan er weer iets moois van maken!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply