MyProtein
Dit vind ik Samenwerkingen

Dit vind IK top producten bij MyProtein

10/06/2021

Het is alweer even geleden, de Dit vind IK, en dat komt omdat ik gewoon heel veel andere dingen heb om over te schrijven. Of omdat ik gewoon niet zoveel tijd heb. Over een paar weken loopt het dansseizoen al af en dan komt er iets meer ruimte. Maar ik heb nu al even een samenwerking met MyProtein en dat wil ik ook niet zomaar voorbij laten gaan! Want ik heb nu al best wat producten getest en dat is zeker de moeite waard om even door te lezen of zelfs te bestellen… Vandaag laat ik jullie mijn top 3 zien (van de producten die ik tot nu toe heb getest). Dit vind IK top producten bij MyProtein.

EIWITREPEN.
Het zal eens niet, heb je haar weer. Maar natuurlijk moest ik gelijk even wat eiwitrepen testen van MyProtein. Het zou raar zijn als ik dat niet deed. Ik heb vooral de Layerd repen geprobeerd. Daar ga ik zeker nog een eiwitrepen blog over schrijven. Maar deze twee zijn echt mijn favorieten: De Crispy Layerd Chocolate Caramel (deze is nieuw) en ik hoop dat deze snel terug komt want ik zie hem nu niet meer staan… En de Layerd Chocolate Sundae. Echt heel lekker en vergelijkbaar met andere repen in kcal en in smaak. Zeker het testen waard en dat ga ik ook echt  voor jullie doen. Vind ik helemaal niet vervelend namelijk.

eiwitrepen

FLAVDROPS.
Wat een uitvinding is dit. Nog nooit van getest maar wel veel over gehoord. Dit moest ik natuurlijk ook even uitproberen. Op de foto zie je welke twee smaken ik heb en het zal jullie niet verrassen dat de banaan mijn favoriet is. Hier word ik echt heel gelukkig van. Want zo smaakt je kwark naar bananen milkshake, zo lekker. Je hoeft er maar een paar druppels van te gebruiken, dus je doet er super lang mee. Ook dit heb je in allerlei smaken! Ik doe het nu nog alleen door mijn kwark, maar je kan het ook door je koffie of taart of weet ik veel wat doen. Zeker het proberen waard.

flavdrops MP

SPORTKLEDING.
Je kan nooit genoeg sportkleding hebben. Al moet ik eerlijk bekennen dat mijn kast onderhand wel begint uit te puilen. Maar hey, ik gebruik het mega veel en ik krijg veel, dus het mag. MyProtein heeft heel veel mooie sportkleding en in verhouding met andere merken ook super goedkoop. En je krijgt nog meer korting, maar daar straks meer over. Ik heb nu twee verschillende leggings maar dit is tot nu toe echt mijn favoriet. De kwaliteit is top en het zit super lekker. Ook de sport bh’s zijn mega chill. Dus als je nog nieuwe sportkleding nodig hebt en je wil niet de hoofdprijs betalen, is dit echt een aanrader.

MP sportkleding

Nu heb je vast een kijkje genomen en zie je wat mooie spullen ertussen zitten. Dan heb ik nog iets leuks, want met de code: ISABELLA krijg je op al deze fijne spullen bij MyProtein ook nog eens 36% korting. Als jullie dan je bestelling doen via DEZE LINK verdien ik er ook nog een beetje aan! Dat zou helemaal leuk zijn… En als jullie nog tips nodig hebben of tips hebben voor mij, weten jullie mij te vinden!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply