Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #121: Toch maar die knop om

07/06/2021

Hoe gaan we deze Fit met IK nou eens beginnen? Deze week begon namelijk niet zoals ik had gepland. Nog steeds moe, niet helemaal fit, geen zin, eigenlijk nergens in. Maar gaan we daar dan in blijven hangen? Hopelijk niet! Halverwege deze Fit met IK week gooide ik toch maar die knop om… En blij toe! Deze keer beginnen we daarom ook pas donderdag. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik woensdag al helemaal kapot was, met alle lessen weer! Dinsdag in die hitte lekker buiten op het asfalt, maar wat een energie. Ik heb genoten.

DONDERDAG: Kracht
Languit op de bank of toch maar aan de slag? Ik had vooral heel veel zin in dat eerste, maar omdat ik alles op de rit had, koos ik toch voor het tweede. Toen ik eenmaal bezig was, ging het ook wel weer heel goed. Omdat ik deze week verder goed mijn rust had gepakt, kon ik merken dat ik weer extra kracht had. Is het toch nog ergens goed voor geweest! Ik heb een iets korter en langer schema en deze keer maar de iets kortere gepakt. Dat was precies goed. Vrijdag ochtend en middag namelijk ook weer aan de bak en ik moet eerlijk zeggen dat ik nog echt een beetje in moet komen. Dat terwijl het seizoen bijna is afgelopen! Vooral die sportlessen hakken er weer goed in. Maar goed, deze training ging top!

donderdag

ZONDAG: Kracht
Gelukkig weer meer zin om te trainen dan de rest van de week. Gewoon zin om weer lekker bezig te zijn (al was ik dat de hele tijd wel). Na het avondeten even rusten en weer terug onze sportkamer in. We aten zelfgemaakte patatjes en die voelde ik wel, maar dat was het enige. Ik heb al mijn setjes volgehouden en volgemaakt. Dat voelde ontzettend goed en daardoor heb ik ook echt weer zin om te knallen. Gelukkig is die knop weer om. De zomervakantie komt er namelijk aan. Ook vind ik het heel fijn dat er in dit schema buikspieroefeningen zitten. Deze zou ik zelf namelijk niet zo snel doen, maar dit is wel een heel belangrijk dingetje.

zondag

Ik hoop dat de volgende Fit met IK weer wat langer is, daar ga ik in ieder geval wel mijn best voor doen! Fijne week en tot de volgende Fit met IK…

-IK-

No Comments

    Leave a Reply