JouwFiguur
Samenwerkingen Sport

JouwFiguur met IK week #5: We zijn over de helft!

04/06/2021

De tijd vliegt voorbij, het lijkt of ik nog maar net bezig ben, maar we zijn over de helft met het JouwFiguur programma. En ja, het gaat nog steeds goed (saai) maar ik moet wel eerlijk zeggen dat ik een zware week heb gehad. Daarover zal ik jullie even meer vertellen. Ik was namelijk vergeten dat rust ook in het rijtje thuis hoort…

Vorige week donderdag middag voelde ik het al een beetje. Moe en een beetje last van mijn keel. Dat was vrijdag nog niet weg en werd eigenlijk gedurende de dag alleen maar erger. Zo erg dat ik zelfs na de helft van mijn lessen naar huis ben gegaan! Het weekend gebruikt om een beetje bij te komen en dat heeft aardig zijn werk gedaan. Maandag toch voor de zekerheid even laten testen of het toch niet Corrie was, maar gelukkig negatief. Was overigens voor het eerst dat ik echt klachten had en ook voor het eerst een test heb gedaan, maar dat terzijde.

In deze JouwFiguur week zijn er dus veel keelsnoepjes naar binnen gegaan en die heb ik zeker niet in de app toegevoegd. Ik had er geen zin in en als je je niet fit voelt, is gewoon alles even minder. Niet dat ik de hele voorraad kast leeg heb gegeten, want dat echt niet. Verder heb ik mij er gewoon aan gehouden. Ik hou mij eigenlijk altijd netjes aan alles. Ik eet 400 gram groente, ik drink veel water en eet genoeg fruit. Alleen dat voldoende rust blijft bij mij altijd wel een dingetje. Net zo belangrijk als de rest, want je moet wel kunnen herstellen.

Daardoor ook weinig getraind. Ik had er geen kracht voor, maar ook even geen behoefte aan. Alles even op een laag pitje gezet en daardoor ben ik er nu weer. Tijd om er weer helemaal voor te gaan. Want ook al zijn we over de helft met JouwFiguur… We zijn er nog niet! De komende tijd dus even weer iets strenger zijn voor mijzelf en dus ook mijn rust blijven pakken! We gaan er in ieder geval weer voor!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: