Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #120: Rusten doen we de later…

31/05/2021

Het wordt een korte Fit met IK, dat kan ik jullie wel vertellen. Constant doorgaan zonder rust, dat is niet zo slim. Ook al denk ik dat ik heel veel aankan, ook bij mij is het soms wel even op. Deze week begonnen weer al mijn lessen. Dus ook weer de BodyPump en ook eindelijk weer de BodyJam buiten. Dit zorgde voor extra voorbereiding en extra tijd. Daarnaast ook nog met heel veel andere (leuke) dingen bezig. Maar dat zorgde ervoor dat het vrijdag gewoon even op was. Na een weekend rustig aan ben ik er gelukkig weer. Een kleine Fit met IK dus.

WOENSDAG: Kracht
Nog steeds blij met het schema dat ik van JouwFiguur heb gekregen. Omdat ik dinsdag weer voor het eerst BodyJam en BodyPump buiten heb gegeven, deed ik even een klein stapje terug. Omdat ik de rest van de dag ook een vol aan de slag moest. Dat neemt niet weg dat ik heerlijk heb getraind. Zo aan het begin van de dag, kan je dag niet beter starten. Ik voel mij sterk, zelfverzekerd en goed. Dat gevoel is gewoon echt top. Al is het nog maar woensdag, ik heb het gevoel alsof ik er al een hele week op heb zitten… En daar moet ik even mee oppassen! Maar de training ging dus prima.

woensdag

DONDERDAG: XCORE
Weer de wekelijkse workout met mijn zusje. Al zaten we er allebei een beetje doorheen, we hebben het toch maar mooi gedaan. Ik ben er niet zeker van of dit nou wel zo slim was. Maar daar ben ik achteraf achter gekomen. Het was in ieder geval wel een fijne les en ik vind het sowieso heel fijn om te sporten met mijn zusje. XCORE deed ik niet zo heel vaak meer, maar zo is het wel echt heel leuk. Fijn om deze les vaker te doen en deze zul je dus ook vaker gaan tegenkomen in de Fit met IK. Ook deze dag verder weinig rust gehad en vroeg begonnen, maar ook lekker druk in mijn hoofd. Dat zorgde ervoor dat vrijdag alles even op was…

donderdag

Daarom heb ik het er verder ook maar even bij gelaten. Goed herstellen zodat we er deze week weer tegenaan kunnen. Ik moet weer ontzettend wennen aan al mijn lessen, maar gelukkig zit alles nu in mijn hoofd en dat scheelt ook al een hoop. Nu proberen steeds meer mijn rust tussendoor te pakken en dan moet het wel goed komen! Ik geef er niet graag aan toe, maar soms moet dat gewoon even. Daarom ook besloten om deze week verder geen extra blog te schrijven, maar echt even mijn rust te pakken en te genieten van het weer!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: