Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #119: Een beetje laat op gang

24/05/2021

We gaan er niet om liegen, in deze Fit met IK kwam ik laat op gang. Dat betekent niet dat ik niks heb gedaan. Eigenlijk juist heel veel, want ik heb weinig rust gehad in deze Fit met IK. Terwijl iedereen vanaf woensdag druk in de gym zijn of haar ding stond te doen was ik vooral al mijn lessen aan het voorbereiden. Ik heb sowieso nog niet in de sportschool gesport. Dit ga ik ook nog even uitstellen omdat we thuis eigenlijk gewoon alles kunnen doen. Als het daar wat rustiger is, zien we wel verder.

DONDERDAG: Kracht & XCORE
De dagen hiervoor veel les gegeven en veel nieuwe lessen gemaakt. Deze moeten allemaal doorgenomen worden en dat kost veel tijd. Daarnaast hadden we ook nog lekkage in de badkamer (gelukkig is dit verholpen). Donderdag alle achterstand maar even inhalen! Voor mijn werk besluit ik een kracht training te doen. Ook al was ik heel moe en had ik stiekem geen zin, het was wel heel fijn. Goed dat ik het toch even heb gedaan. Niet mijn hele schema kunnen doen omdat ik een beetje in tijdnood zat, maar beter dan niets.

’s Avonds kwam mijn zusje gezellig weer voor een lesje XCORE en dit keer kozen we voor een andere release. Hadden we dat maar niet gedaan. Deze was echt wel heel pittig. Voor je benen maar ook voor je armen. Ik had de dag erna ook echt wel spierpijn in mijn buik. Maar een goed gevoel geeft het zeker. Misschien sluit ik de volgende keer nog even een extra box op mijn iPad aan waar we de les van volgen, dan gaan we misschien nog wel meer knallen!

donderdag

ZONDAG: Kracht
Misschien heb ik er al eens over verteld, maar ik deed mee aan de Strong Viking V-Test. Hier ga ik jullie woensdag meer over vertellen, maar hier moest ik heel wat voor doen. Daarna door naar het trainingsschema maar omdat ik (hopelijk) vandaag weer BodyPump buiten ga geven, heb ik mijzelf niet helemaal kapot gemaakt. Een beetje rustig aan en niet teveel gewicht. Je wilt namelijk niet met teveel spierpijn je eerste lesje na bijna een half jaar ingaan. Toch wel even lekker getraind. Maar de volgende keer gaan we er helemaal voor!

zondag

Verder gaat alles nog steeds prima. Al hadden Niels en ik zaterdag avond best zin in heel veel slechte dingen, we hebben het niet gedaan! Op naar de volgende Fit met IK!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: