JouwFiguur
Samenwerkingen Sport

JouwFiguur met IK week #3: WINACTIE, wegen & water

21/05/2021

Vandaag gaan we het eens even over de drie W’s hebben. Komt goed uit, want dit is ook de evaluatie van week 3. Nu doe ik net of het de drie W’s zijn die iedereen moet kennen… Maar ik heb ze net gewoon zelf bedacht. Doet ze gewoon even! JouwFiguur met IK week #3, let’s go.

Het begint een beetje saai te worden, maar net als in week 1 en week 2 gaat het nog steeds echt heel goed. Dat is alleen maar een goed teken, want dat betekent dus dat het programma goed bij mij past. Ik word niet uitgehongerd, ik voel mij prima en heb gelukkig nog steeds veel energie. Ook deze week zijn er weinig dingen waar ik tegenaan ben gelopen.

De eerste W: Wegen. Elke dag als ik opsta, ga ik op de weegschaal staan. Als je het zo leest klinkt het misschien een beetje obsessief, maar dat is het niet hoor! Mijn coach heeft dat gevraagd, dus dan doe ik dat en hou ik het netjes bij. De laatste week is mijn gewicht eigenlijk vrij stabiel. Het schiet niet echt omhoog en ook niet teveel omlaag, dus dat lijkt mij goed. Juist interessant om het eens bij te houden en te zien veranderen. Binnenkort heb ik weer een evaluatie gesprek, dus dan gaan we het zien! Omdat gewicht niet alles zegt, maak ik ook elke week progressie foto’s. Dit hoeft niet elke week, maar dat vind ik zelf gewoon interessant. Daar is voor nu nog niet heel veel op te zien (denk ik), maar in de loop van de weken zullen de veranderingen steeds zichtbaarder gaan zijn (hoop ik).

Dan gaan we door naar de tweede W: Water. Ik merk dat als ik geen lesgeef, ik genoeg water drink. Maar doe ik dat niet en ben ik bij mijn ouders aan het werk, drink ik voor mijn gevoel te weinig. Dus nu neem ik elke keer een fles water mee en drink ik tussendoor meer. Water kan je nooit genoeg drinken, daarom probeer ik het zo ook een beetje op te bouwen. Daarnaast barst ik van de drinkflessen (zoals mijn moeder het zal zeggen) dus dan kan ik die ook nog eens extra gebruiken! Dit is een doel voor mijzelf. Meer water drinken.

Zijn we aangekomen bij de laatste W: WINACTIE! Misschien wel de reden dat jullie deze blog lezen… Ik mag namelijk 2 X 2 JouwFiguur coaching weggeven! Je krijgt dus 10 weken persoonlijke begeleiding en gaat met je eigen coach je doelen nastreven. Dit door middel van een voedingsschema en trainingsschema’s. Je krijgt toegang tot het online platform en hebt nauw contact met je coach!

Wat moet je doen?!
1. Volg mij en JouwFiguur op Instagram
2. Tag iemand met wie je dit graag wil doen
3. Deel het op je verhaal voor extra kans!

Net op tijd voor de zomer! Dat was het voor vandaag, ik ga weer lekker door met JouwFiguur en zie Mijn Figuur elke week vooruit gaan.

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: