De Fulfil Eiwitreep Test
Eiwitrepen Sport

De Fulfil Eiwitreep Test

19/05/2021

Ze lagen al even in de kast, stiekem ook wel eens wat gesnoept. Maar eindelijk was laatst het moment daar. Een moment waar Niels en ik altijd erg naar uitkijken en dit natuurlijk heel serieus nemen. De Fulfil Eiwitreep test. Niels had al eens een reep getest op het tankstation en ik had al een doos van een bepaalde reep op. Maar vandaag zetten we alle repen op een rijtje. Zijn jullie klaar voor de Fulfil Eiwitreep Test?

#9 FULFIL CHOCOLATE ORANGE.
De sinaasappel smaak is niet te aanwezig, maar ik vind dingen waar sinaasappel in zitten sowieso niet echt heel lekker. Een beetje een fruitella nasmaak. Wij vonden hem niet heel erg top. Maar als je er weg van bent, snap ik het wel. Voor ons zijn er betere opties. Later heb ik de hele reep op gegeten en daar werd ik niet echt gelukkig van.

#8 FULFIL CHOCOLATE CARAMEL COOKIE DOUGH.
Niet echt bijzonder. Als je van cookie dough houd, dan zou ik de witte nemen, die is wel beter! Al met al geen verkeerde reep. Maar ik word er niet echt heel warm van.

#7 FULFIL WHITE CHOCOLATE COOKIE DOUGH.
De reep is zelf een beetje zoetig, wel lekker! Vooral met de witte chocolade. Ik ben een beetje een zeikerd, want normaal houd ik niet van cookie dough, maar deze is echt prima! Weer eens wat anders, hier lust ik nog wel een stukje van.

#6 FULFIL CHOCOLATE BROWNIE.
Dit is de eerste eiwitreep die echt een brownie smaak heeft. De enige echte. Dus als je dat lekker vind, is dit je ding. De reep is een stuk zachter dan de Chocolate Deluxe (komt nog aan bod in deze Fulfil Eiwitreep Test). Ik snap wel dat mensen deze lekker kunnen vinden. Ik hou dus alleen niet van brownies (waarom geen idee). Wel van blondies!

De Fulfil Eiwitreep Test repen

#5 FULFIL CHOCOLATE HAZELNUT WHIP.
Ruikt alleen al heel lekker. Echt een goede hazelnoot smaak, een beetje Nutella achtig. De reep is vrij vast, maar dan moet je er juist op kauwen. Dat is alleen maar goed! Lekkere chocolade smaak, dit is een aanrader. Wel vind ik de Barebells hazelnoot lekkerder, vooral de vegan variant. Die is misschien wel het aller lekkerst.

#4 FULFIL CHOCOLATE DELUXE.
Alle chocolade lovers opgelet. De naam alleen al, kom op, dit wil iedereen. Er zitten ook lekker pure chocolade snippertjes op. Echt een chocolade bom in je mond. Deze scoort hoog. Toen ik de rest van de reep at, had ik nog precies hetzelfde gevoel. Echt een goede tijdens deze Fulfil Eiwitreep Test. Vanaf deze reep wordt het trouwens echt lekker! De nummer 4 t/m 1 staan hoog in mijn algemene eiwitreep lijst, de rest niet echt.

#3 FULFIL CHOCOLATE PEANUT & CARAMEL
Alleen de verpakking trekt mij al. Geen idee waarom. Lekker een wat dikkere reep. Alles is aanwezig, maar niet overheersend. Hier moet je ook even goed op kauwen. De crunchy dingen aan de zijkant zijn ook zeker lekker. Meer karamel smaak dan pinda, maar wie houdt er nou niet van karamel?!

#2 FULFIL CHCOLATE PEANUT BUTTER.
Echt pindakaas geur. Echt lekker ook. De Amerikaanse pindakaas smaak. Echt een top reep. Wij zeiden allebei: “Mmmm, deze is echt lekker!”.  Wel een paar keer achter elkaar. Zo leuk ook hoe er voor iedereen een smaak bij zit, ze lopen zo uiteen. Dus het is ook een kwestie van wat jij lekker vind. Maar deze is het proberen echt waard. En dan het einde van De Fulfil Eiwitreep Test…

#1 FULFIL CHOCOLATE SALTED CARAMEL.
Niet helemaal eerlijk, want dit is de overduidelijke winnaar. Deze reep is niet normaal. Waarom is het niet eerlijk? Hier heb ik al een doos van op! Deze reep moet je echt gegeten hebben in je leven en staat sowieso in mijn top 5 van lekkerste repen ooit! Echt heel chill. Je proeft het zout, maar het is niet te aanwezig. Een beetje vergelijkbaar met de Tony’s reep. Hier lust ik echt nog een hele hoop dozen van en die gaan er zeker komen!

eiwitrepen

Dat was het dan. De Fulfil Eiwitreep Test. Wij hebben er enorm van genoten en hopelijk jullie ook! Laat je het mij weten als je ze zelf geproefd hebt? Deze repen zijn verkrijgbaar bij Supspace en met isabella10 krijg je vaak 10% korting (behalve als er andere mega deals zijn). Er is zelfs een mix box, dus dat is helemaal ideaal. Wel iets voor mij overlaten he?!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply