Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #118: Samen is toch leuker?!

17/05/2021

Als je samen iets afspreekt, kan je er eigenlijk niet onderuit. En dat is juist goed! Ik sportte in deze Fit met IK lekker veel samen. Eerst met mijn zusje en daarna met Niels. Beter dan op de bank gaan hangen toch? Al is dat af en toe ook best lekker!

DINSDAG: BodyJam & Krachttraining
Ik had eigenlijk afgesproken met mijzelf en met jullie om de lessen die ik geef niet meer te noemen. Maar deze moet ik er echt wel even melden. Het was daarvoor namelijk heel benauwd geweest en dat was dus in de studio ook. Niet normaal heet! Na de warming-up zweette ik mij helemaal kapot! Zo erg dat ik zelfs na het eerste blok gewoon in mijn sport-bh stond te dansen (dit heb ik nog nooit gedaan). Maar het ging wel heel goed! Daarna heb ik thuis gelijk een krachttraining vanĀ JouwFiguur erachter aan geknald. Ik zou eigenlijk de hele middag vrij zijn, maar dit vertrouwde ik niet helemaal. Dat was maar goed ook, want in de middag heb ik nog even geholpen in de groentewinkel. Ik stonk na de BodyJam toch al, dus kon ik daarna lekker al het zweet eraf wassen. De training was heerlijk en ik heb er echt van genoten! Fijn is dat he?

Fit met IK

WOENSDAG: XCORE
Net alsĀ vorige week gezellig samen met mijn zusje. Deze keer alleen bij mij thuis, daar is ook iets meer ruimte en ik heb alle spullen in huis zoals matjes. We gingen er allebei helemaal voor, het zweet stond overal dus dat is een goed teken. Ons best gedaan en tussendoor ook zeker lol gehad en dat maakt het nog leuker. Ook vind ik dit heel leuk om samen met mijn zusje te doen en geniet ik als we samen precies gelijk bewegen. Een fijne les!

woensdag

DONDERDAG: Kracht
Het was een twijfelgeval, want eigenlijk hadden Niels en ik niet zoveel zin. Aan de ene kant wil je wel en weet je dat je als je eenmaal bezig bent een goed gevoel hebt. Aan de andere kant wil je eigenlijk gewoon op de bank liggen. Gelukkig kozen we voor het eerste (het gaf inderdaad een goed gevoel) en gingen we daarna door naar het tweede. Toch fijn als je elkaar zo kan motiveren. We hadden wel afgesproken om niet helemaal alle vier de setjes te doen, maar dan tot de derde te gaan. Dat ging prima! Ik was zelfs een beetje verbaasd van hoe goed het ging. Dat is natuurlijk alleen maar heel fijn. Die dag waren we namelijk ergens lunchen, dus zo compenseer je het toch weer een beetje!

donderdag

ZONDAG: BodyPump
We eindigen deze Fit met IK met een lesje BodyPummp. De sportscholen mogen namelijk (als het goed is) vanaf woensdag weer open! Dat betekent dat ik ook weer vol aan de bak mag. Dus daar gaan we voor. Zondag ochtend maar even grotendeels de nieuwste BodyPump gedaan en dat ging heel goed. Ik had het niet verwacht, maar het leek wel of ik sterker was geworden! De les ging top en ik had niet zoveel tijd, maar anders had ik hem helemaal afgemaakt. Echt een fijn gevoel! Ik ben heel benieuwd hoe dat straks weer in het echt gaat. Maar vooral heel veel zin in. Dat is toch vijf maanden geleden. Wat gaat de tijd toch snel!

zondag

Een prima Fit met IK dacht ik zo, op naar de volgende!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: