Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #117: We gaan goed!

10/05/2021

Van alles wat in deze Fit met IK. Zeker niet saai en het trainen gaat heerlijk, tussendoor wat lesjes hier en daar en ook nog mooi weer om buiten een stuk te lopen! Het eten gaat goed, ik voel mij goed (kan ook niet anders) dus dit hopen we een hele tijd vol te houden! Steeds een betere Fit met IK.

MAANDAG: BodyJam
Het is alweer twee weken geleden dat ik deze les heb gegeven (vorige week Koningsdag) en omdat de les nog niet helemaal in mijn hoofd zit, zet ik hem even aan. De instructeur video zodat ik alles gewoon lekker mee kan doen, de muziek goed in mij op kan nemen en alle accenten kan pakken. Al snel word ik onderbroken door iemand van de Postcodeloterij die ik snel aan de kant heb gegooid. Hij vroeg namelijk: “Zijn je ouders thuis?!” Waarop ik eigenlijk nee had moeten zeggen en de deur had dicht moeten smijten, maar ik was te beledigd. Snel weer verder en dit ging erg lekker! De les zelf ging dinsdag ochtend ook helemaal foutloos. Dat komt bijna nooit voor dus dat is top. Ook even fijn om alle spanningen van vorig weekend eruit te dansen. Maar die Live les, daar ben ik nu wel even klaar mee! Gooi die sportscholen maar weer open.

maandag

WOENSDAG: Kracht

Zoals ik in de vorigeĀ JouwFiguur blog al zei, doet Niels nu ook gezellig mee. We hebben hetzelfde schema qua sporten en besluiten om dit vanavond even samen te doen. Altijd fijn om elkaar even te kunnen checken, dat is alleen maar goed. We vinden het ook echt een heel fijn schema. Daarvoor als warming up hadden we nog de oefeningen van de Strong Viking gedaan en ik denk dat we samen ruim een uur bezig zijn geweest. Lekker bezig dus deze Fit met IK! Alles voelde goed, ging goed en we hebben niet gespijbeld. Gelijk volle bak en dus gezellig samen. Af en toe vind ik dat heel fijn. Al moet ik zeggen dat ik ook snel aan mijn eigen ding doen wen.

woensdag

DONDERDAG: XCORE
Ik heb nu thuis twee XCORE trainers staan (ik had er al eentje namelijk) dus ik besluit om mijn zusje op te trommelen. Zij had ook wel zin in een lesje! Ik zet m’n tablet aan met de nieuwste release en samen hebben wij die even geknald. Heel leuk om dit samen te doen. Ik had alleen van te voren de verwarming aan gedaan (want ik had het koud) en dat had ik niet hoeven doen. Je krijgt het namelijk heel snel warm. Weten we dat ook weer, haha. Maar dit gaan we vaker doen (hoop ik). Het blijft gewoon een top les. En wist je al dat jij ook zo’n buis kan winnen?

Fit met IK

VRIJDAG: Wandelen
Logisch dat iedereen wil weten wat er vorige week allemaal is gebeurd. Er kwamen gezellig vrienden eten en terwijl de jongens boven naar de sportkamer gingen, ben ik met een vriendin naar buiten gegaan. Even een rondje wandelen. Dat rondje werd een flink stuk (bijna een uur) want we raakten niet uitgepraat. Het weer was ook echt perfect. Niet te koud, niet teveel wind, gewoon heerlijk. Tja, als je zoveel te vertellen hebt, dan vliegt de tijd ook zo voorbij. We hadden denk ik nog wel zo’n rondje kunnen lopen. Maar de jongens waren klaar met sporten en zo was het goed!

Vrijdag

ZONDAG: Kracht
Ik moet eerlijk zeggen, ik had echt niet zoveel zin meer. Normaal sport ik vroeg in de ochtend, maar nu iets later op de dag. Ik was verder ook niet zo heel erg te spreken, maar dat ter zijde. Gelukkig werd ik van het sporten weer gelukkig (al duurde dat ook even) en deed ik samen met Niels een goede workout! Toch maar weer even gedaan op deze vrije dag. Op de foto hieronder had ik er trouwens nog niet zo heel veel zin in, haha. Weer ruim een uurtje verder. Fijn ook om dit samen te doen in deze Fit met IK!

zondag

Dat was hem wel voor deze week.

-IK-

No Comments

    Leave a Reply