XCORE
Samenwerkingen Sport

Dit vind IK van XCORE & win een XCORE trainer!!

06/05/2021

Vandaag een bijzondere blog, ik ga jullie niet alleen vertellen over XCORE, daar heb ik namelijk al wel eens wat blogs over geschreven… Maar ik ga jullie ook vertellen hoe je een XCORE trainer kan winnen, want dat wil toch iedereen! Hoe ik aan deze samenwerking kom, krijg je er als bonus bij. Daar ben ik namelijk best een tijdje druk mee geweest. Dit vind IK van XCORE…

Voor iedereen die XCORE nog niet kent, XCORE is een sportles en komt vanuit de organisatie House Of Workouts. Bij ons in de sportschool is deze les ontzettend populair. Je traint namelijk met een buis (de XCORE trainer) en deze is gevuld met grit, wat je van deksel naar deksel kunt slaan. De naam verraad het al, je traint voornamelijk je core, maar ook van alles eromheen. Je hartslag is de hele les vrij hoog waardoor je veel kcal verbrand en daarnaast ook nog eens je core sterker maakt. Met opzwepende muziek en allerlei soorten bewegingen, is dit de perfecte workout voor iedereen!

Een paar jaar terug heb ik ook de XCORE opleiding. Deze was ontzettend pittig, maar heel erg leerzaam. Ik weet nog dat ik de dagen daarna zoveel spierpijn had, zoveel had ik nog nooit gevoeld. Daarna heb ik ook nog wat blogs voor XCORE geschreven. Blogs over Mijn eerste XCORE les geven en Mijn eerste XCORE kwartaal. Als het goed is heb je een tijdje terug gelezen in de Fit met IK dat ik ook iedere week een XCORE les aan het doen was. Dit had een goede reden…

Ik heb namelijk auditie gedaan voor House Of Workouts, zij waren opzoek naar nieuwe mensen voor hun online platform (HOW at Home) en naar nieuwe master trainers. In die tijd zaten we in lockdown en mocht ik helemaal geen les geven. Dit kwam als geroepen en in een spontane bui maakte ik een filmpje en schreef ik mij in. Deze werd goed ontvangen en van de 300 aanmeldingen zat ik bij de laatste 30! Dit zag ik niet aankomen, maar ik was heel erg blij verrast! Nog een filmpje opnemen, opsturen en afwachten of ik nog een ronde door zou komen. Helaas was dit niet het geval, maar wilden ze wel mijn auditie bewaren (eventueel voor in de toekomst) en zagen ze een andere samenwerking wel zitten.

Natuurlijk vond ik dit jammer, maar toen ik de uitslag kreeg was ik weer volop lessen aan het geven en daar had ik ook mijn handen vol aan. Dat neemt niet weg dat het wel echt een droom is om master trainer te worden. Wie weet komt deze ooit nog uit! Maar goed, weer even terug naar de XCORE zelf, want de laatste tijd heb ik dus veel lessen thuis gedaan. Dit beviel erg goed, want je hebt maar weinig ruimte nodig en eigenlijk alleen een XCORE trainer.

Het fijne aan XCORE is, is dat het een les is voor iedereen. Het grit in de buis sla je van deksel naar deksel op verschillende manier. Omdat je met deze bewegingen met het grit er geen begin of eind is (want het suist altijd door) is het een blessure preventieve les. Vaak onderschatten mensen hun eigen core, terwijl dit zo belangrijk is. Daarom is dit ook echt de ideale les. Je doet van alles, daarnaast train je van alles en heb je daarna echt het gevoel dat je iets hebt gedaan!

Maar dan nu, de vraag van vandaag! Hoe win je zo’n XCORE trainer? Deze dingen zijn best prijzig, maar ik mag er eentje weggeven… Wat moet je doen?

1. Volg mij, @xcorebyhow & @howathome op Instagram
2. Tag iemand met wie je een lesje XCORE wil doen
3. Deel dit in je verhaal voor extra kans!

XCORE winactie

Succes en de winnaar krijgt 13 mei een berichtje van mij!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply