Fit met IK Sport

Fit met IK #116: Zere billen op de tandem

03/05/2021

Wat een Fit met IK week was dit jongens?! Het ging van de ene naar de andere kant en ik had weinig tijd om erover na te denken. We begonnen de Fit met IK op Terschelling, toen we thuiskwamen had ik het gelijk druk. En daardoor was vrijdag dan ook het licht even helemaal uit. Maar ik heb mij weer herpakt en nu heb ik twee weken ‘vakantie’. Daarnaast ook nog begonnen aan een nieuw avontuur…

Maandag: Fietsen & wandelen
Deze dag nog steeds op het mooie Terschelling. Echt een eiland waar je heerlijk kan fietsen en wandelen. Eerst op de fiets naar een mooie stukje strand, waar we even lekker een stukje gelopen hebben. Je kijkt je ogen uit en ook al was het niet heel warm, ik heb van ieder mooi stukje genoten. Niet van het zand tussen mijn tanden, maar dat neem ik maar voor lief! Natuurlijk ook weer terug op onze tandem. Gelukkig was deze elektrisch, want we hebben behoorlijk wat kilometers gemaakt. Ik fiets eigenlijk nooit meer, dus na zondag was mijn kont al flink aangetast. Op een gegeven moment weet je gewoon niet meer hoe je moet zitten. Natuurlijk is het allemaal goed gekomen en is het voor een heel goed doel! Ik vond het fantastisch en ben weer een beetje tot rust gekomen.

Weinig geslapen, dat wel… Want we sliepen in een tentje in de voortent van een caravan en daar was het KOUD!

maandag

DONDERDAG: Kracht
Het was echt een hele tijd geleden, maar omdat ik nu JouwFiguur doe, heb ik twee nieuwe trainingsschema’s! Dat werd ook wel even tijd, want er zijn nu zoveel mogelijkheden thuis. ‘s Ochtend het gesprek, ‘s avonds aan de bak, want ik kon natuurlijk niet wachten. Echt een heel fijn schema. Ik heb weer spieren gevoeld waarvan ik dacht o ja, die heb ik ook nog! Best een tijdje bezig geweest want zo’n nieuw schema zit nog niet in je systeem. Maar daar komt snel verandering in, als je het mij vraagt. Ik had die dag daarna ook echt spierpijn en dat is een hele tijd geleden geweest.

donderdag

ZONDAG: Kracht 
Vroeg wakker, uitgerust. Dus toen Niels boodschappen ging doen, was het voor mij tijd om even te trainen. Donderdag schema 1 gedaan, vandaag was het tijd voor schema 2. In het begin dacht ik van, dat doe ik wel even! Maar ik moet eerlijk zeggen dat het behoorlijk pittig was. Niet gewend om op deze manier meer te trainen, maar wel echt heel fijn. Daarna ook een goed gevoel en ik voelde gelijk al de spierpijn door mijn benen stromen. Voor de training was ik een beetje chagrijnig, daarna kon ik de hele dag aan!

zondag

Qua voeding is het de hele week ook heel goed gegaan. Ik voel mij goed en ben ontzettend gelukkig en dankbaar voor alles!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply