JouwFiguur
Samenwerkingen Sport

JouwFiguur met IK: Introductie & Online gesprek

30/04/2021

De komende 10 weken ga ik aan de slag met JouwFiguur! Dan hoor ik je denken… Met jouw figuur? Wat is daar mis mee?! Ik moet eerlijk zeggen dat ik de laatste tijd best tevreden ben, maar het kan natuurlijk altijd beter. Zo naar de zomer toe is dit de perfecte kans om nog even een eindsprint te trekken. JouwFiguur is namelijk een programma waarin je met een coach samen jouw doelen gaat nastreven in 10 weken tijd. Een persoonlijk trainingsschema inclusief voeding en begeleiding. Ik ben in ieder geval heel benieuwd hoe dit gaat verlopen en ik zal jullie hier elke vrijdag van op de hoogte brengen. Wie weet heb ik dan ook nog wel eens iets leuks voor jullie!

We beginnen bij het begin. JouwFiguur is dus een programma dat vanuit de sportschool waar ik werk, is geboren. Dit programma is al op een aantal plekken in Nederland te vinden. Omdat mijn bereik steeds groter wordt, ben ik gevraagd voor een samenwerking. Dit is precies wat ik op dit moment nodig heb… Want hopelijk motiveert het niet alleen jullie, maar ook mijzelf! De laatste tijd was ik namelijk wel lekker bezig, maar lekker en veel eten… Daar ben ik ook heel goed in! Veel van jullie zullen zich er in herkennen (hoop ik). Want zo niet, hoe doe je dat?!

Om met JouwFiguur te beginnen, krijg je eerst twee formulieren toegestuurd. Eentje waarin je aangeeft wat je sport ervaringen zijn, of je gemotiveerd bent, je wel eens een dieet hebt geprobeerd en nog een aantal vragen. In het tweede formulier vul je voor drie dagen je voeding in. Dus alles wat je op een dag eet! Aan de hand daarvan plan je een online gesprek in en deze heb ik gister gehad. Mijn coach wordt de komende 10 weken Kevin en dat gesprek was niet alleen heel gezellig, maar ook heel erg interessant. Want al dacht ik dat ik al een beetje verstand had van voeding, er valt zoveel meer te leren!

Zo kun je ook het beste presteren met een doel en is het altijd fijn als je ergens naar toe kan leven. Mijn doel wordt de komende tijd om helemaal zomer klaar te worden en als daar wat meer spieren bijkomen, ben ik zeer tevreden! Laat ik heel duidelijk zeggen dat dit dus Mijn Figuur is, mijn reis. Jouw Figuur is natuurlijk weer heel anders. Daarom is het ook fijn dat je een eigen coach hebt die samen met jou je doelen gaat nastreven. Dat betekent ook niet dat als er iets voor mij heel goed werkt, het voor jou ook moet werken. Ik geef veel danslessen en dat is cardio gericht, dus cardio is qua training geen optie voor mij… Maar wie weet werkt het voor jou juist wel! Daar kom je achter als je zelf het JouwFiguur programma gaat volgen natuurlijk.

Over het JouwFiguur online intake gesprek kan ik al bijna een heel boek schrijven, maar dat ga ik niet doen. De komende weken ga ik jullie meenemen in hoe het gaat, waar mijn valkuilen zitten en hoe het met mijn doelen gaat. Ik ga mij elke dag wegen, zal progressie foto’s maken en de omtrek van bepaalde lichaamsdelen meten. Hier heb ik allemaal uitleg over gekregen en dat is echt heel fijn. Ik heb een checklist gekregen met de basisregels, mijn coach Kevin heeft twee trainingsschema’s voor mij gemaakt en zal met mij meekijken naar mijn voeding in de app.

Het begin van een nieuw hoofdstuk, JouwFiguur met IK! IK heb er in ieder geval heel veel zin in! Jullie ook? En hebben jullie mijn gezicht op de website trouwens al gevonden?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: