Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #115: Deze vloog voorbij

26/04/2021

Wat een week heb ik achter de rug! Super druk, super leuk. Er gebeuren zoveel dingen tegelijk, ik heb van alles moeten regelen, voorbereiden en dan ook nog proberen te sporten. Nu zitten we tot morgen lekker op Terschelling, maar toch even de Fit met IK! Deze vloog voorbij…

MAANDAG: BodyJam
Net als vorige week, maar dan nu de hele nieuwe BodyJam. Heel erg mijn best op gedaan want ik heb in totaal ongeveer twee uur lopen dansen thuis. Ik leer het ook het best door te doen en dat is voor je energie soms een beetje lastig. Gelukkig wist ik hem wel echt goed en kon ik met een gerust hart slapen. Wel weer dinsdag ochtend vroeg op om alles nog een keer door te nemen. Dansen blijft toch heel fijn.

Maandag

WOENSDAG: BodyPump
Eindelijk weer even geen hoofdpijn op de woensdag ochtend! Eerst wat oefeningen gedaan voor Strong Viking en daarna de BodyPump erachteraan geplakt. Bijna de hele les. Toch nog even wat kunnen doen en het blijft echt heerlijk. Maar dat heb ik wel vaker gezegd geloof ik! Nog steeds ben ik ook echt heel blij dat ik dit gewoon thuis kan doen. Stel we mogen weer, sta ik in ieder geval niet voor lul. En kan ik ook (hopelijk) de les overleven zonder al teveel spierpijn. We blijven hopen dat we snel weer mogen, maar we moeten het nu nog even doen met wat dingen buiten. Dan maar thuis en dat is ook fijn.

woensdag

DONDERDAG: Kracht
Weer even opwarmen met de oefeningen van Strong Viking en daarna door naar het krachthok. Niet een hele uitgebreide training, maar wel een hele fijne. We hadden niet zoveel tijd en ja, Niels deed dit keer ook gezellig mee! Dat vind ik stiekem ook wel heel gezellig, dus het was een goede afsluiting van de avond. Verder zijn al de danslessen lekker buiten doorgegaan en was het weer echt perfect. Fijn gevoel!

Fit met IK

Wat ik al zei, nu zitten we op Terschelling. En hier heb hebben we heerlijk gelopen en gefietst! Goede afsluiting van de Fit met IK. Op naar de volgende en binnenkort kom ik met iets heel leuks vanuit mijn werk. Ik hou jullie op de hoogte!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply