Supspace
Dit vind ik

Dit vind IK hele chille producten bij Supspace

22/04/2021

Supspace en IK. Dat was liefde op het eerste gezicht. Op de website kwam ik allemaal lekkere dingen tegen, dat ik niet kon kiezen. Eerst maar eens wat proberen en dan zien we wel verder. Gelukkig was deze liefde wederzijds en werd ik na mijn eerste bestelling gevraagd voor een samenwerking. Vlinders door mijn buik, eiwitreeptekens in mijn ogen. Al heel wat producten rijker, vertel ik jullie wat IK hele chille producten vind bij Supspace. Al moet ik jullie zeggen dat ik nog lang niet alles heb geprobeerd. Maar een tussentijdse evaluatie kan nooit kwaad toch?! Daarom vandaag… Dit vind IK hele chille producten bij Supspace.

EIWITREPEN.
Het is geen geheim. Ik ben verslaafd aan eiwitrepen. Er gaat ook geen bestelling voorbij zonder eiwitrepen bij Supspace. Dat is ook niet heel gek, want ze zijn er in alle soorten en maten. Er komt ook zeker een blog aan met alle merken eiwitrepen, maar eerst nog even een merk testen (wat vervelend). Deze repen zijn sowieso echt heerlijk en echt mijn favorieten. Het blijft nog steeds een heerlijk tussendoortje. Voor het sporten, na het sporten, maar ik eet ze vaak tussen mijn lessen door! Het vult, het is lekker en zoals ik al zei… Er zijn zo ontzettend veel smaken! Dat als je twijfelt, je mag mij altijd om advies kunt vragen. Ik heb ze bijna allemaal wel al eens op, zegt ze trots.

eiwitrepen

NOCCO.
Ik zag het heel veel voorbij komen en daardoor ben ik ze zelf ook gaan testen. Dat is goed in de smaak gevallen, want ik drink het nog steeds heel graag! Niet dagelijks, maar voordat ik een reeks lessen moet geven is Nocco echt goed spul! Ik heb vroeger helemaal niet veel energy gedronken, heel af en toe omdat het stoer stond. Dit is echt stukken beter, stukken lekkerder en stukken lager in calorie├źn. De smaken perzik en appel zijn tot nu toe mijn favorieten bij Supspace. Wat heel fijn is, is dat je bij Supspace ook een mix tray kunt bestellen met allerlei verschillende smaken. Ideaal voor als je een Nocco groentje bent!

Nocco

SKINNY CHOCOHOLIC SPREAD.
Dit wil je in je leven. Het liefst elke dag op je brood. Ik heb eigenlijk alleen nog maar de Salted Caramel smaak geprobeerd, maar je ziet het… De pot is bijna leeg. Helaas. Ik eet weinig chocolade dingen op mijn brood, omdat ik weet dat het gewoon niet goed is. Maar dit is toch iets verantwoorder! Niet dat je de hele pot moet leegeten natuurlijk, maar dat wil je wel. Lekker op een broodje, lekker op een mais wafel maar ook lekker tussen twee biscuitjes. De beste uitvinding ever. Deze ga ik zeker nog vaker bestellen en alle smaken moet ik testen! Nou ja, niks moet. Maar ik zou het wel heel graag willen!

Skinny Chocoholic Spread

Heb je er al een beetje honger of dorst door gekregen? Ik geef je groot gelijk! Dan heb ik nog iets leuks voor jullie… Want met de code: isabella10 krijg je 10% korting op je bestelling bij Supspace. Laat het vooral weten als je iets hebt besteld, vind IK leuk!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply