Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #114: Opeens nog energie over

19/04/2021

Een nieuwe release, een hoofd vol chaos, geen dag hetzelfde en dan uiteindelijk toch nog energie over. Zo is deze Fit met IK toch goed omschreven. Soms kan door het sporten je hoofd overvol raken (zoals bij het leren van een nieuwe release), maar vaak werkt het als ontspanning…

MAANDAG: BodyJam
Eigenlijk wilde ik heel graag de nieuwe BodyJam geven. Vorige week deed ik al blok 1 en nu stond blok 2 op de planning. In de middag heb ik blok 2 dan ook twee keer voluit gedaan, maar ik wist dat dit niet genoeg was. ’s Avonds heb ik namelijk nog twee keer blok 1 gedaan (want ook deze moest ik nog een beetje beter leren) en daarna was mijn energie en concentratie op. Gelijk besloten dat ik volgende week blok 2 ga doen wat voor een hoop rust zorgde. Neemt niet weg dat ook blok 2 super vet is, dus deze wilde ik heel graag gelijk helemaal goed doen! En eigenlijk kan ik dus BodyJam keer twee opschrijven…

Fit met IK

WOENSDAG: BodyPump
Het liefst trainde ik vroeg in de ochtend, maar toen ik met hoofdpijn opstond wist ik dat dat hem niet ging worden. Dus maar heel rustig aan gedaan en alvast mijn lessen voorbereid. Toen ik merkte dat dat goed ging, heb ik toch maar mijn badjas omgeruild voor sportkleding. Het kan dan altijd twee kanten op en gelukkig ging het de goede kant op. Omdat ik daarvoor nog wat andere oefeningen moest doen, heb ik niet de hele les gedaan… Maar wel het meest! Ik merk dat ik hierin gelukkig ook wat sterker word, dus dat is alleen maar heel fijn. Sowieso fijn dat ik toch nog wat heb kunnen doen.

Fit met IK

DONDERDAG: Kracht
In de ochtend ging hem niet worden, toen ik had gegeten dacht ik in de avond ook niet. Ik had wel zin maar moet toegeven dat ik best moe was. Maar het was zo’n choas in mijn hoofd, sowieso deze hele week, dat ik er wel aan toe was. Toen ik alles weer op een rijtje had, snel naar boven en even lekker getraind. Het ging ook echt lekker, dus daar ben ik heel blij om. Zelfs weer wat gewicht erbij, dus we gaan de goede kant op. Soms is sporten net ook therapie, zo fijn!

Fit met IK

Zondag was ik goed bezig, ik heb zeker even de oefeningen voor de V-Test gedaan van Strong Viking (later meer) en daarna had ik een lesje BodyPump in mijn hoofd. Daar ben ik ook braaf aan begonnen. Maar na het tweede nummer ben ik gestopt, want ik was te gespannen. Niet van het sporten maar omdat ik langs de piercing shop ging. Dus toen heb ik maar mezelf klaargemaakt en is uiteindelijk alles allemaal goed gekomen. Zo sluiten we deze Fit met IK af!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply