Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #113: Een klein beetje rust

12/04/2021

Even een week geen Fit met IK maar daar ben ik weer! Ik was met Pasen zo kapot, dat er niks zinnigs uitkwam. Dan heb ik ook geen zin om jullie met ik ben moe, ik ben kapot op te zadelen… Dus ik had mijzelf even een weekje blogvrij gegeven. Ik wilde wel, maar het was even beter van niet. Behoefte aan rust en dat is gelukt. Daarom ook weer knallend deze Fit met IK in. Vol met inspiratie en alles!

MAANDAG: Outdoor Hiit
Niet echt omdat ik zin had om met dit weer naar buiten te gaan, maar omdat ik m’n lieve collega’s en wat leden weer wilde zien! Dus daar gingen we door de regen, sneeuw en hagel. Maar het was zeker lekker om buiten te zijn en te sporten. Sinds kort mogen we namelijk onder bepaalde omstandigheden buiten sporten. Dit ga ik hopelijk ook snel doen! Daarna heb ik voor Strong Viking de V-Test challenge gedaan, maar daar ga ik nu nog niet teveel over vertellen…

V-Test challenge

WOENSDAG: Kracht & BodyBalance
De dag beginnen met uiteindelijk een krachttraining. Ik moest even op gang komen, maar uiteindelijk ging het hartstikke goed! Niks overgeslagen en ik was verbaasd hoeveel kracht ik nog in mijn lichaam had. Een paar nachten heel goed geslapen en dit doet echt wonderen. Nu we zo’n mooie sport kamer hebben moet deze natuurlijk ook wel gebruikt worden. Daarnaast had ik ook al een paar dagen echt de behoefte aan yoga. Dus toen Niels na het eten de sportkamer in ging, heb ik beneden even een half uurtje BodyBalance gedaan. Ook dat was echt even heel fijn!

Fit met IK kracht

DONDERDAG: BodyPump
Af en toe vergeet ik dit een beetje. Normaal geef ik het drie keer in de week en hoef ik dit natuurlijk niet thuis bij te houden. Maar nu is de situatie heel anders. Ik vind krachttraining bij ons thuis heel leuk om te doen, alleen dit moet ik natuurlijk ook blijven onderhouden. En dit is gelukkig ook heel leuk! Je wilt alleen zoveel. Donderdag ochtend de nieuwe BodyPump gedaan en dit was vrij pittig. Maar we laten onszelf natuurlijk niet kennen en ik heb gewoon de hele les vol kracht gedaan. Daarna door naar mijn werk en de eerste paar uur voelde ik nog wel de verzuring in mijn armen. Goed mijn best gedaan dus! Niet eens tijd gehad voor een foto, dus dat is misschien wel een goed teken haha. Dan maar een foto van zondag, want daar heb ik er veel van.

krachttraining

ZONDAG: Wandelen & Kracht
Deze dag kreeg opeens een hele andere wending. In de ochtend wat oefeningen voor de Strong Vinking Test, daarna met mijn ouders, zusje en Niels de bossen in voor een fijne wandeling. Lekker laag tempo, want het is weekend. Wel heel fijn om lekker buiten in de natuur te zijn, dat was lang geleden! Thuis weer lekker rustig aan en na het eten zijn Niels en ik in onze eigen sportschool gedoken voor een fijne krachttraining. Wel met een volle buik, maar toch even mooi gedaan! Een goed einde van de week.

wandelen

Daarnaast heb ik besloten om weer te gaan cutten. Dus de hele week ging mijn voeding echt heel lekker! Zondag iets minder, maar dat moet kunnen! Zo hou je het het langste vol. Op naar de volgende Fit met IK!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: