sporten met Hunkemöller
Samenwerkingen Sport Tips & Workouts

Tips voor thuis sporten met Hunkemöller!

31/03/2021

“Hoe doe je dat toch? Dat thuis sporten…” Krijg ik vaak te horen. Voor mij is het niet zo moeilijk. Ik ben zelf enorm gemotiveerd, heb hele leuke sportsetjes in mijn kast, genoeg materiaal om mee te trainen en af en toe pak ik mijn rust. Zo moeilijk hoeft het niet te zijn. En daarnaast is thuis sporten met Hunkemöller nog een stukje leuker! Waarom? Dat weet je na het lezen van deze blog…

MOTIVATIE.
Heb je motivatie nodig? Hier ben ik! Vaak hoor je dat mensen zichzelf niet kunnen motiveren om thuis te sporten. Ik vind dat jammer. Zelf probeer ik namelijk elke dag wel wat aan sport te doen. Sowieso voel ik mij daar onwijs goed bij en het houdt je fit en in beweging. Het gevoel daarna is namelijk zo fijn! Dus kom uit die sleur en uit je stoel en zoek iets wat bij je past. Ga buiten een stukje lopen, stap met het goed ebeen uit bed en zoek een workout die bij je past (er zijn er niet normaal veel te vinden). Internet staat er vol mee, zo vind je hier een fijne workout en kan je sporten met Hunkemöller! Heb je vragen of mis je dat duwtje in de goede richting? Dan weten jullie mij te vinden.

strike a pose Hunkemöller

SPORTKLEDING.
Het is heel cliché, maar het werkt altijd! Nieuwe sportkleding. Als ik echt heel diep in mijn hart had gekeken (en niet met mijn hersens had nagedacht) had ik al heel veel meer nieuwe sportsetjes aangeschaft. Nu heb ik al een grote voorraad dus ik weet mij goed in te houden de laatste tijd. Maar Hunkemöller heeft toch ook wel een hele grote sportcollectie waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Een tijdje terug scoorde ik deze top hieronder in de winkel (helaas niet meer in de collectie). Maar er zijn nog genoeg andere dingen waar je uit kunt kiezen! Want een sportsetje bestaat natuurlijk vaak uit een top, een sportlegging en een goede sport bh. Vooral in dat laatste vergissen mensen zich en dat is erg zonde en ongezond. Ik weet (uit ervaring) dat je bij Hunkemöller hiervoor altijd aan het goede adres bent.

spierbal Hunkemöller

MATERIAAL.
Als je gaat sporten met Hunkemöller vindt je op de website ook wat materiaal als in drinkflessen en tassen. Die drinkfles is altijd handig, de tas heb je voor het thuis sporten natuurlijk niet nodig. Maar ik hou je natuurlijk niet tegen om hem te kopen! Tegenwoordig heb je talloze materialen waar je flink wat spierpijn mee kan veroorzaken. Zo heb je de bekende Bootybands, Powerbands maar kan je ook op veel manieren aan losse gewichten komen. Wij hebben het thuis dan weer een beetje overdreven, want wij hebben alles thuis staan. Maar dit wordt dan ook op volle touren gebruikt en elke aankoop is het waard. Gun je zelf dus ook iets, want in deze tijd ga je het zeker vaker gebruiken!

lat pulldown Hunkemöller

RUST.
Naast al dat thuis sporten met Hunkemöller is rust ook belangrijk (zegt iemand die dit woord vaak gebruikt maar te weinig doet). Ik moet dan ook eerlijk zeggen dat mijn laatste aankopen vooral ‘chill pakken’ zijn. Lekker voor op de bank met een dekentje en een kop thee, maar ook lekker om in te sporten. Niemand die je ziet namelijk! Ik heb bij Hunkemöller dit setje uitgekozen. Op de afbeelding was ik al verliefd, maar tijdens het eerste contact was ik gelijk over mijn oren. Hier wil ik in wonen, sporten, chillen, lesgeven, werken en ik wil het nooit meer uit. Snel wassen en gelijk weer aan! Maak het jezelf niet te lastig, maak jezelf niet zo druk en pak na het sporten met Hunkemöller ook lekker je rust. De bank op, chill pak aan en dan maar even wat bestellen bij Hunkemöller toch?!

chillen met Hunkemöller

Heb jij nog handige tips voor het thuis sporten? Ik ben erg benieuwd!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply