Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #112: Terug naar 15 danslessen

29/03/2021

Deze Fit met IK was het eindelijk zover! Het weer was alle dagen mooi, dus eindelijk kon ik al mijn danslessen weer buiten geven. Best pittig, dat zeker. Maar leuk, dat ook natuurlijk. Eindelijk weer. Ook een lesje Live gegeven via m’n tablet en ook dat was ook heel leuk. Alles bij elkaar merkte ik wel dat ik onwijs moe was. Dus helaas niet zoveel getraind zoals ik zou willen. Maar we hebben zeker niet stil gezeten in deze Fit met IK…

MAANDAG: BodyPump

Ik weet niet hoe ik eraan kwam, maar na een drukke week en een drukke dag had ik toch nog energie over voor een BodyPump les. Daar was ik zelf overigens heel blij mee! Dus vol goede moed starte ik de les en ging het ook wel echt goed. Alleen bij de lunges voelde ik volledige verzuring en daarvoor de biceps waren ook echt pittig. Maar we hebben het weer gedaan, we hebben het overleefd en het was goed! Fijn ook dat ik niet heel erg achteruit ben gegaan. Maar ik ben wel heel benieuwd hoe het ooit weer zal zijn om dit drie keer in de week te geven…

maandag

WOENSDAG: Kracht
De ochtend begon met knallende koppijn. Maar ik had een workout in mijn hoofd en ik ben best wel koppig. Misschien vandaar ook die hoofdpijn. Na mijn ontbijt voelde ik mij stukken beter dus ik besloot mij er toch maar aan te wagen. En verrek, het ging nog goed ook! Maar natuurlijk ben ik niet helemaal voluit gegaan, ik ben ook niet gek. Het voelde in ieder geval goed en ik ben blij dat ik zo toch nog heb kunnen trainen. Want ik wist ook wel dat ik verder weinig tijd en energie zou hebben. De laatste tijd ben ik namelijk met heel veel dingen bezig en daarnaast moet ik natuurlijk ook gewoon werken!

woensdag

ZONDAG: BodyPump
Het is dat ik mij hiervoor had ingeschreven, anders was ik waarschijnlijk in mijn bed blijven liggen. Maar met mijn goede been uit bed gestapt naar beneden waar ik mijn spullen al had klaargelegd. The Best Of BodyPump meegedaan en dit was toch wel heel fijn. Ook al had ik het bij de Warming-Up al zwaar. Ik had echt het gevoel alsof er heel wat extra gewicht aan de barbell vasthing. Wat fijn is, is dat je het verder zo zwaar kan maken als je zelf wil. Niet zo zwaar vandaag dus… Maar uiteindelijk ook blij dat ik deze workout mee heb gepakt!

Dat was weer de Fit met IK voor deze week. Volgende week moet het eten ook wel weer even normaal. Het schijnt heel mooi weer te worden dus ik heb weer veel zin om buiten mijn lessen te geven!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: